Чемпіона світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василя Ломаченка (13-1, 10 КО) порівняли з супергероєм.
Британський експерт і коментатор Адам Нобл-Форсі поділився думкою про найкращі якості українського чемпіона, порівнявши його з одним із супергероїв фільму "Фантастична четвірка".
"Найкращі якості Ломаченка? Його рухи, його швидкість… Знаєш, він як супергерой з фільму "Фантастична четвірка", якого неможливо зловити. Я ось недавно коментував вечір боксу в Ризі і там були молоді боксери, які його копіювали. Вони намагалися повторити його рухи, його зашагувания.
Ломаченко дійсно змінив бокс, він надихає молодих боксерів, особливо ваших хлопців зі Східної Європи, які намагаються йому наслідувати. І більше того, навіть британські боксери теж намагаються це робити. Британські боксери, які зазвичай більш мляві, не сильно йдуть вперед, навіть вони намагаються боксувати, як Ломаченко", - сказав Адам Нобл-Форсі.
Нагадаємо, 12 квітня Ломаченко впевнено переміг британця Ентоні Кроллу (34-6-4, 13 КО) успішно захистив свій пояс по лінії WBA, нокаутувавши суперника вже в четвертому раунді.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Кролла:

З першого раунду Ломаченко зайняв центр рингу, придивляючись до суперника, і пробиваючи двійки. Вже в третьому раунді Ломаченко провів трійку точних ударів в голову, і став добивати британця, затиснувши його у канатів. Рефері зупинив це побиття, оскільки Кролла не відповідав на удари.

Ломаченко вже почав святкувати перемогу, але рефері відрахував нокдаун і дав знак продовжувати бій.

Але вже на самому початку четвертого раунду Ломаченко продовжив пресинг і нокаутував британця точним ударом у скроню. Кролла навіть не зміг піднятися.

Пізніше його посадили на стілець, але він навіть не міг стояти на ногах.

Бій пройшов на арені Staples Center в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія (США).

Як писав Знай.ua, всесвітня боксерська організація (WBO) вручила Ломаченку пояс суперчемпіона по лінії організації.

Церемонія вручення відбулася на прес-конференції перед боєм українця з британцем Ентоні Кроллою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко назвав наступну жертву.