Український боксер Денис Берінчик, якщо переможе японця Ніхіто Аракаву 20 квітня, зможе претендувати на бій за звання чемпіона світу в легкій вазі за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO).

За словами промоутера Олександра Красюка, можливість зустрітися з володарем поясу, іншим українцем Василем Ломаченком, тільки змусить його підопічного діяти в рингу активніше і жвавіше.

"Якщо він успішно пройде цього суперника, то підніметься до вершини рейтингу. Він проведе ще один захист WBO International. Наша мета – виходити на позицію обов'язкового претендента, і ми будемо домагатися права битися з чемпіоном. Якщо він стане офіційним претендентом на бій з Ломаченком, це його також буде мотивувати. Чемпіон світу – це те, до чого прагне кожен боксер, і те, заради чого він більшість часу проводить в тренувальному залі", – сказав Красюк в інтерв'ю Luckypunchnet.

Денис Берінчик
Денис Берінчик
Бій пройшов 22 грудня в рамках вечора боксу від K2 Promotions Ukraine в Броварах.

Раніше Денис Берінчик поділився цілями в професійному боксі, а також розповів про свого найсильнішого суперника.

"Мій найсильніший суперник – Денис Берінчик. Це, власне, я. Завжди доводиться долати власні труднощі, власну крепатуру, власну втому і рухатися далі.

Заробити пару поясів, щоб взимку було тепло, і до них – ще пару мільйонів. Це моя мета в професійному боксі.

Я б свій перший мільйон витратив на інвестицію спортивного комплексу", - розповів Берінчик в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

Денис Берінчик
Денис Берінчик

Нагадаємо, раніше Денис Берінчик брав участь в телешоу "Танці із зірками".

Як повідомляв Знай.ua, Денис Берінчик стане одним із тренерів гумористичного телешоу "Ліга сміху" на телеканалі 1+1.