У п'ятницю, 19 квітня, кандидати у президенти України Петро Порошенко та Володимир Зеленський проведуть дебати на головній арені країни – НСК "Олімпійський".

Кожен з кандидатів буде виступати на сцені, а прихильники двох політиків, щоб уникнути провокацій та конфліктів будуть розділені.

Квитки на трибуни в основному поширювалися штабами кандидатів, і у вільному доступі їх нема, повідомляє Sport Arena.

А ось охочі подивитися пікіровку політиків з комфортом, ще можуть встигнути придбати квитки. Але коштувати вони будуть серйозних грошей.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Sky Box на 12 осіб можна викупити за 140 тисяч гривень. У вартість входять напої та закуски. Як зазначають на сайті, що займається продажем квитків, гроші будуть перераховані в благодійний фонд "Таблеточки".

Для порівняння на матч з Шахтаря з Ліоном у Лізі чемпіонів, який гірники проводили на НСК "Олімпійський" Sky Box можна було орендувати за 70 тисяч гривень, а на гру Динамо з Челсі в рамках 1/8 Ліги Європи – за 65 — 80 тисяч.

Дебати між кандидатами на стадіоні почнуться о 19:00 (вхід на стадіон відкритий з 16:00).

Шевченко з синами в Києві

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко проводить час разом з дітьми і мамою Любов'ю Миколаївною в Києві.

42-річний коуч відправився на прогулянку з родиною на один з київських дитячих майданчиків. Сімейні фото Шевченка на своїй сторінці в Facebook виклав журналіст Микола Васильков, який є другом легенди українського футболу.

Дружина Андрія Шевченка – американська модель польського походження Крістін Пазік подарувала футболістові сина на ім'я Джордан у 2004 році. Через два роки у подружжя з'явився другий син, якого назвали Крістіан. У жовтні 2012 року Крістін Пазік народила сина Олександра. А в квітні 2016 року на світ з'явився четвертий син Шеви Райдер-Габріель.

Справжній козак

Уругвайський новачок київського Динамо Карлос де Пена почав вивчати українську мову.

На своїй сторінці в Instagram півзахисник "біло-синіх" натякнув, що пізнає нову для себе мову і вже пройшов три уроки.

Динамо Київ оголосило про підписання контракту з 27-річним уругвайським форвардом Карлосом де Пеною. Багатьох фанатів українського гранда зацікавило особисте життя новачка.

В результаті були знайдені фото з Instagram Карлоса і його дівчини по імені Елія Валеска.

Дівчина не виставляє в мережу фото еротичного плану і є досить скромною. В її акаунті більше знімків з подорожей і зустрічей з друзями.

Новачок Динамо

Динамо Київ підписало контракт з 27-річним уругвайським форвардом Карлосом де Пеною. За "біло-синіх" латиноамериканець буде виступати під номером "14".

Карлос Марія де Пена Боніно уклав угоду з Динамо, будучи в статусі вільного агента.

Контракт з уругвайцем розрахований до кінця сезону 2018/2019 з опцією пролонгації.

Карлос де Пена – вихованець футбольної школи уругвайського клубу Насьональ. Дебютував в основній команді 20 лютого 2013 року в гостьовому матчі Кубка Лібертадорес проти Толуки (3:2). 2 червня 2013 року у заключному турі чемпіонату Уругваю де Пена забив свій перший гол, вразивши ворота Монтевідео Уондерерс і принісши перемогу своїй команді (2:1).

1 вересня 2015 року Де Пена підписав 3-річний контракт з клубом англійської Чемпіоншіпа Мідлсбро. 31 січня 2017 року на правах оренди до кінця сезону перейшов в клуб Реал Ов'єдо, що представляє Сегунду. 19 липня 2017 року контракт Де Пени з Мідлсбро був розірваний за обопільною згодою сторін. У 2018 році Карлос знову виступав за Насьональ, а по закінченні сезону став вільним агентом.

Уругвайський футболіст перебував на перегляді в київському клубі більше тижня. Його порадив екс-тренер "Динамо" Леонід Буряк.

Успіх збірної України в Люксембургу

25 березня в рамках відбору на Євро-2020 збірна Люксембургу приймала збірну України.

Перший тайм завершився внічию 1:1. На гол Давіда Тюрпеля на 34-й хвилині українці відповіли забитим м'ячем у виконанні Віктора Циганкова на 40-й хвилині.

У другій поливне зустрічі українці почали активніше атакувати в надії перемогти. Мали шанси і футболісти Люксембургу вирвати вікторію. Але фортуна цього вечора посміхнулася команді Андрія Шевченка. На заключній доданій хвилині Руслан Малиновський зробив навіс в штрафну, а Жерсон Родрігес, який показав у матчі рівень Кріштіану Роналду, забив головою м'яч у свої ворота. Таким чином, збірнаУкраїни вигризла перемогу завдяки автоголу!

Чемпіонат Європи. Кваліфікація. Група В

Люксембург - Україна - 1:2 (1:1)

Голи: Давид Тюрпель, 34 - Віктор Циганков, 40, Жерсон Родрігес, 90+3 (автогол).

Завдяки цій перемозі Україна з 4 очками очолила групу В.

Пропонуємо вам ознайомитися з іншими результатами матчів, які відбулися 25 березня:

Португалія - Україна - 0:0

22 березня в Лісабоні, на стадіоні "Да Луш", збірна Португалії приймала збірну України.

Команда Андрія Шевченка вистояла в непростому поєдинку. Протягом усього матчу Роналду і компанія атакували ворота українців. Кілька разів за гру Андрій П'ятов здійснив класні сейви. Наші хлопці також тікали в контратаки і могли забивати. Під завісу зустрічі і зовсім був чудовий шанс вирвати перемогу. Євген Коноплянка пробив здалеку, Руй Патрісіу не зафіксував м'яч у руках і якихось сантиметрів не вистачило Жуніору Мораесу, щоб бути першим на добиванні.

Матч завершився внічию 0:0

Чемпіонат Європи 2020. Кваліфікація. Група В. 1-й тур

Португалія - Україна - 0:0 (0:0)

Попередження: Тарас Степаненко, 86 (Україна)

Відзначимо, що в цьому матчі дебютував за збірну України натуралізований бразилець Жуніор Мораес, який замінив у другому таймі Романа Яремчука.

Крім того, що виручав Андрій Пятов, відзначимо хорошу гру Віталія Миколенка, який надійно опікував Кріштіану Роналду і підключався до атак. Також виділимо гру Руслана Малиновського, Миколи Матвієнка, Романа Яремчука та інших наших виконавців.

Роналду, на щастя України, хоч і не забив у цьому матчі, все одно він залишається найкращим бомбардиром Європи на рівні збірних.

Можна сказати, що Україна успішно почала кваліфікацію, тому що не програла чинному чемпіону Європи на його полі. В іншому матчі нашої групи Люксембург переміг вдома Литву з рахунком 2:1.

Фінальний розіграш Євро-2020 пройде в 12 містах у період з 12 червня по 12 липня 2020 року.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Іспанія та Італія виграли перші матчі відбору Євро-2020.