Абсолютний чемпіон світу з боксу в першій важкій вазі українець Олександр Усик розповів, як він готується до дебютного бою в суперважкій вазі.

25 травня у Оксон-Гіллі Усик зустрінеться з 38-річним камерунцем Карлосом Такамом. Українець заявив, що його вага в бою не буде перевищувати 97 кг.

"Я не почав набирати вагу. Вага така ж, яка була у міжсезоння. Просто зараз потрібно обробити, "перевести" в іншу якість. Ми вважали, що мені не потрібно 100 кг важити, навіть 99 не потрібно – робоча вага в бою буде 97 кг. Якщо буде більше, то теоретично ми не зможемо відбоксувати 12 раундів.

Ми завжди налаштовуємося на 12 раундів. З зайвою вагою буде дуже складно витягнути з тим темпом, з яким ми працюємо", – розповів Усік в бесіді з олімпійським чемпіоном з важкої атлетики Олексієм Торохтием.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще
Денис Берінчик
Денис Берінчик
Бій пройшов 22 грудня в рамках вечора боксу від K2 Promotions Ukraine в Броварах.

Відео бою з 3:19

Раніше Денис Берінчик поділився цілями в професійному боксі, а також розповів про свого найсильнішого суперника.

"Мій найсильніший суперник – Денис Берінчик. Це, власне, я. Завжди доводиться долати власні труднощі, власну крепатуру, власну втому і рухатися далі.

Заробити пару поясів, щоб взимку було тепло, і до них – ще пару мільйонів. Це моя мета в професійному боксі.

Я б свій перший мільйон витратив на інвестицію спортивного комплексу", - розповів Берінчик в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

Денис Берінчик
Денис Берінчик

Нагадаємо, раніше Денис Берінчик брав участь в телешоу "Танці із зірками".

Як повідомляв Знай.ua, Денис Берінчик стане одним із тренерів гумористичного телешоу "Ліга сміху" на телеканалі 1+1.