Бразильська зірка ММА Джойс Вієйра, відома під прізвиськом "Принцеса Фіона", стала однією з головних героїнь дня в Бразилії.

Вієйра позувала для фото на пляжі Ріо-де-Жанейро, коли чоловік встав позаду неї і почав мастурбувати, повідомляє бразильська газета "Folha de Sao Paulo".

У цей момент дівчина-боєць вибухнула, пішла до хлопця, якого звуть Жозінья Феррейра, щоб попросити його зупинитися, але він "продовжив мастурбувати і сказав: "Чому я тобі не подобаюся? Йди сюди".

Вієйра на прохання чоловіка підійшла, але для того, щоб вдарити його.

"Все сталося дуже швидко. Я ні про що не думала, я впала в екстаз. Це було дуже сюрреалістично. Зазвичай, коли людей ловлять на чомусь, вони завжди це заперечують. Він цього не зробив, продовжив", - пояснила бразилійка.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

У підсумку збоченець був заарештований військовою поліцією, якій заявив, що він зупинився тільки помочитися і що Вієйра не так зрозуміла.

Денис Берінчик
Денис Берінчик
Бій пройшов 22 грудня в рамках вечора боксу від K2 Promotions Ukraine в Броварах.

Відео бою з 3:19

Раніше Денис Берінчик поділився цілями в професійному боксі, а також розповів про свого найсильнішого суперника.

"Мій найсильніший суперник – Денис Берінчик. Це, власне, я. Завжди доводиться долати власні труднощі, власну крепатуру, власну втому і рухатися далі.

Заробити пару поясів, щоб взимку було тепло, і до них – ще пару мільйонів. Це моя мета в професійному боксі.

Я б свій перший мільйон витратив на інвестицію спортивного комплексу", - розповів Берінчик в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

Денис Берінчик
Денис Берінчик

Нагадаємо, раніше Денис Берінчик брав участь в телешоу "Танці із зірками".

Як повідомляв Знай.ua, Денис Берінчик стане одним із тренерів гумористичного телешоу "Ліга сміху" на телеканалі 1+1.