Знаменитий боєць UFC Бі Джей Пенн перебуває під розслідуванням з боку поліції Гаваїв.

Розслідування по справі триває вже 15 місяців, кримінальна справа досі не закрита.

Пенна звинувачують у погрозах розправою неназваному фермеру, якому він погрожував мачете, повідомляє MMAJunkie.

40-річного американця звинувачують у терористичній загрозі першого ступеня, за що йому загрожує тюремне ув'язнення терміном до п'яти років.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

За словами представників поліції, Пенн проник на приватну власність сусіда і почав вимагати від нього вийти зі свого будинку. Після того як не добився свого, Бі Джей почав стукати ножем по землі і погрожувати вбити сусіда. Після цього Пенн сів на трактор і спробував на ньому проломити ворота сусідської території. У підсумку фермер залишив будинок і звернувся за допомогою до поліції.

Уродженець Гаваїв Бі Джей Пенн є першим небразильским переможцем чемпіонату світу з джиу-джитсу серед носіїв чорного поясу. Його удар вважається одним з найкращих в змішаних єдиноборствах.

Зірка ММА пустила у хід кулаки

Бразильська зірка ММА Джойс Вієйра, відома під прізвиськом "Принцеса Фіона", стала однією з головних героїнь дня в Бразилії.

Вієйра позувала для фото на пляжі Ріо-де-Жанейро, коли чоловік встав позаду неї і почав мастурбувати, повідомляє бразильська газета "Folha de Sao Paulo".

У цей момент дівчина-боєць вибухнула, пішла до хлопця, якого звуть Жозінья Феррейра, щоб попросити його зупинитися, але він "продовжив мастурбувати і сказав: "Чому я тобі не подобаюся? Йди сюди".

Вієйра на прохання чоловіка підійшла, але для того, щоб вдарити його.

"Все сталося дуже швидко. Я ні про що не думала, я впала в екстаз. Це було дуже сюрреалістично. Зазвичай, коли людей ловлять на чомусь, вони завжди це заперечують. Він цього не зробив, продовжив", - пояснила бразилійка.

У підсумку збоченець був заарештований військовою поліцією, якій заявив, що він зупинився тільки помочитися і що Вієйра не так зрозуміла.

Денис Берінчик
Денис Берінчик
Бій пройшов 22 грудня в рамках вечора боксу від K2 Promotions Ukraine в Броварах.

Відео бою з 3:19

Раніше Денис Берінчик поділився цілями в професійному боксі, а також розповів про свого найсильнішого суперника.

"Мій найсильніший суперник – Денис Берінчик. Це, власне, я. Завжди доводиться долати власні труднощі, власну крепатуру, власну втому і рухатися далі.

Заробити пару поясів, щоб взимку було тепло, і до них – ще пару мільйонів. Це моя мета в професійному боксі.

Я б свій перший мільйон витратив на інвестицію спортивного комплексу", - розповів Берінчик в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

Денис Берінчик
Денис Берінчик

Нагадаємо, раніше Денис Берінчик брав участь в телешоу "Танці із зірками".

Як повідомляв Знай.ua, Денис Берінчик стане одним із тренерів гумористичного телешоу "Ліга сміху" на телеканалі 1+1.