Жіноча збірна України з художньої гімнастики у складі Анастасії Возняк, Валерії Юзьвяк, Діани Межирецької, Аліни Бехно, Тетяни Довженко і Марії Височанської зійшла на бронзову сходинку подіуму на етапі Кубка світу в Ташкенті. Про це стало відомо з повідомлення Національного олімпійського комітету, який опублікував новину на своїй сторінці в Twitter.

Варто відзначити, що українська збірна з дзюдо стала володарем дев'яти медалей на Кубку Європи в Хорватії. В результаті спортсмени здобули дев'ять медалей Кубка Європи в Хорватії, три з яких - золоті. У Федерації дзюдо України розповіли, що золото завоювали Олександр Мойсей (66 кг), Віталій Шепель (90 кг) і Антон Савицький (100 кг). Артем Фальковський (66 кг) і Нодар Мачутадзе (+100 кг) стали срібними призерами змагань. Бронзові нагороди вибороли Бегрибек Моргоєв (60 кг), Владислав Гринчук (90 кг), Леонід Гасюк (+100 кг) і Руслана Булавіна (+78 кг).

Українські дзюдоїсти

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Крім того, жіноча збірна України стала найкращою на чемпіонаті Європи з боротьби. Вихованки Володимира Євонова здобули перемогу в загальнокомандному заліку на першості континенту з боротьби в румунській столиці Бухаресті. У рамках чемпіонату Європи українська борчиня Аліна Бережна впевнено перемогла у фіналі до 72 кг. Українка виявилася сильнішою Анни Кармен Шелл з Німеччини. В результаті Бережна зазначила перевагу нашої збірної у виступі жіночої збірної України в Бухаресті, яка стала кращою на першості континенту.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що травма руки, яку отримав український боксер Василь Ломаченко у бою з британцем Ентоні Кроллою, виявилася більш серйозною, ніж очікувалося.

Як повідомляв портал "Знай.uа": українська легкоатлетка Дар'я Михайлова показала третій результат на міжнародному напівмарафоні в Познані (Польща). Першою фінішувала кенійка Ліліан Джелагат (1: 11.13), а другою - ефіопка Аддісалем Тегегн (1: 12.15).

Також "Знай.uа" писав, що абсолютний чемпіон світу з боксу в першій важкій вазі українець Олександр Усик розповів, як він готується до дебютного бою в суперважкій вазі.