Чемпіон світу за версією WBO в напівсередній вазі американець Теренс Кроуфорд (34-0, 25 КО) переміг британського претендента Аміра Хана технічним нокаутом.

Теренс Кроуфорд переміг Аміра Хана, Getty Images
Теренс Кроуфорд переміг Аміра Хана, Getty Images

Хан зазнав поразки від Крофуорда після пропущеного удару нижче пояса. Тренер був змушений зняти його, через що Аміру зарахували технічний нокаут.
Після цієї поразки 32-річний Хан задумався про завершення спортивної кар'єри.
Боксер хоче більше часу проводити з родиною.
"Дружина ненавидить, коли я в рингу. Вона дуже боїться, коли я виходжу на бій. Постійно відключає телефони, сидить і молиться за мене. Вона ненавидить те, що я досі займаюся боксом. І вона завжди була дуже проти цього. Але ж я кажу, що проведу ще один-два бої, а потім назавжди залишуся з сім'єю, більше не буду виїжджати на кілька місяців в тренувальні табори.
Тут ось в чому справа... Я хочу бути впевненим, коли прийму рішення про завершення кар'єри. Це повинно бути зважене рішення. Щоб я потім не задавався питанням: "А можливо можна було б провести ще один-два бої?".
Якщо піти у невідповідний час, то це потім примарою буде переслідувати мене все життя. Я б не хотів піти, а потім повернутися. Якщо я прийняв рішення, значить, воно повинно бути остаточним", - передає слова Кроуфорда видання The Sun.

Бій Кроуфорд – Хан пройшов у Нью-Йорку, США.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як писав Знай.ua, чемпіон WBO International в легкій вазі Денис Берінчик (11-0, 7 КО) переміг досвідченого японця Ніхіту Аракаву (32-7, 18 КО) та успішно провів перший захист титулу.

Берінчик переміг Аракаву одноголосним рішенням суддів - 120:107, 118:109 і 120:107 на користь українця.

Цей бій може стати для Берінчика останнім в Україні, оскільки боксером зацікавилася американська промоутерська компанія. Якщо вдасться укласти угоду, то наступний бій Берінчик проведе вже у США. Це рішення буде прийнято після бою Берінчика з Аракавою.

Як повідомляв Знай.ua, Берінчик може стати обов'язковим претендентом на бій з чемпіоном світу до кінця 2019 року.