У 25-му турі вищого дивізіону чемпіонату України (U-21) Динамо Київ виграло у донецького Шахтаря з рахунком 2:1.

На 48-й хвилині зустрічі Топалов вивів "гірників" вперед. Через три хвилини після автоголу Бондаря кияни зрівняли рахунок. А на 72-й хвилині Супряга вивів Динамо вперед. Як виявилося, гол Владислава став переможним у матчі.

Динамо: Бущан, Біловар, Кравченко, Вівчаренко, Алібеков, Петрусенко, Смирний (Волошин, 87), Шулянський (Білошевський, 78), Цитаїшвілі (Завгородній, 60), Булеца, Русин (Супряга, 60)

Шахтар: Кучеренко, Конопля, Бондаренко, Бондар (Мате, 90), Корнієнко, Якимець (Холод, 78), Чех, Кащук, Криськів, Топалов, Кулаков (Василевич, 79).

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Динамо впевнено лідирує в турнірній таблиці УПЛ (U-21), Шахтар йде на третьому місці.

Динамо Київ на стадіоні імені Лобановського зіграло товариський матч проти полтавської Ворскли. "Біло-сині" розгромили опонента з рахунком 5:0.

Один з м'ячів забив уругвайський новачок ворсклян Карлос де Пена.

Контрольний матч

Динамо - Ворскла 5:0 (4:0)

Голи: Миколенко, 9, Цитаїшвілі, 27, Андрієвський, 31, Де Пена, 35, Циганков, 64 (пен).

Динамо (стартовий склад): Бущан, Кравченко, Кадар, Попов, Миколенко, Шепелєв, Андрієвський, Буяльський, Цитаїшвілі, Супряга, Де Пена

Ворскла (стартовий склад): Шуст, Мартиненко, Чеснаков, Саків, Биков, Скляр, Габелок, Ребенок, Кобахідзе, Коломоєць, Васін.

Уругвайський новачок київського Динамо Карлос де Пена почав вивчати українську мову.

На своїй сторінці в Instagram півзахисник "біло-синіх" натякнув, що пізнає нову для себе мову і вже пройшов три уроки.

Динамо Київ оголосило про підписання контракту з 27-річним уругвайським форвардом Карлосом де Пеною. Багатьох фанатів українського гранда зацікавило особисте життя новачка.

В результаті були знайдені фото з Instagram Карлоса і його дівчини по імені Елія Валеска.

Дівчина не виставляє в мережу фото еротичного плану і є досить скромною. В її акаунті більше знімків з подорожей і зустрічей з друзями.

Новачок Динамо

Динамо Київ підписало контракт з 27-річним уругвайським форвардом Карлосом де Пеною. За "біло-синіх" латиноамериканець буде виступати під номером "14".

Карлос Марія де Пена Боніно уклав угоду з Динамо, будучи в статусі вільного агента.

Контракт з уругвайцем розрахований до кінця сезону 2018/2019 з опцією пролонгації.

Карлос де Пена – вихованець футбольної школи уругвайського клубу Насьональ. Дебютував в основній команді 20 лютого 2013 року в гостьовому матчі Кубка Лібертадорес проти Толуки (3:2). 2 червня 2013 року у заключному турі чемпіонату Уругваю де Пена забив свій перший гол, вразивши ворота Монтевідео Уондерерс і принісши перемогу своїй команді (2:1).

1 вересня 2015 року Де Пена підписав 3-річний контракт з клубом англійської Чемпіоншіпа Мідлсбро. 31 січня 2017 року на правах оренди до кінця сезону перейшов в клуб Реал Ов'єдо, що представляє Сегунду. 19 липня 2017 року контракт Де Пени з Мідлсбро був розірваний за обопільною згодою сторін. У 2018 році Карлос знову виступав за Насьональ, а по закінченні сезону став вільним агентом.

Уругвайський футболіст перебував на перегляді в київському клубі більше тижня. Його порадив екс-тренер "Динамо" Леонід Буряк.

Успіх збірної України в Люксембургу

25 березня в рамках відбору на Євро-2020 збірна Люксембургу приймала збірну України.

Перший тайм завершився внічию 1:1. На гол Давіда Тюрпеля на 34-й хвилині українці відповіли забитим м'ячем у виконанні Віктора Циганкова на 40-й хвилині.

У другій поливне зустрічі українці почали активніше атакувати в надії перемогти. Мали шанси і футболісти Люксембургу вирвати вікторію. Але фортуна цього вечора посміхнулася команді Андрія Шевченка. На заключній доданій хвилині Руслан Малиновський зробив навіс в штрафну, а Жерсон Родрігес, який показав у матчі рівень Кріштіану Роналду, забив головою м'яч у свої ворота. Таким чином, збірнаУкраїни вигризла перемогу завдяки автоголу!

Чемпіонат Європи. Кваліфікація. Група В

Люксембург - Україна - 1:2 (1:1)

Голи: Давид Тюрпель, 34 - Віктор Циганков, 40, Жерсон Родрігес, 90+3 (автогол).

Завдяки цій перемозі Україна з 4 очками очолила групу В.

Пропонуємо вам ознайомитися з іншими результатами матчів, які відбулися 25 березня:

Португалія - Україна - 0:0

22 березня в Лісабоні, на стадіоні "Да Луш", збірна Португалії приймала збірну України.

Команда Андрія Шевченка вистояла в непростому поєдинку. Протягом усього матчу Роналду і компанія атакували ворота українців. Кілька разів за гру Андрій П'ятов здійснив класні сейви. Наші хлопці також тікали в контратаки і могли забивати. Під завісу зустрічі і зовсім був чудовий шанс вирвати перемогу. Євген Коноплянка пробив здалеку, Руй Патрісіу не зафіксував м'яч у руках і якихось сантиметрів не вистачило Жуніору Мораесу, щоб бути першим на добиванні.

Матч завершився внічию 0:0

Чемпіонат Європи 2020. Кваліфікація. Група В. 1-й тур

Португалія - Україна - 0:0 (0:0)

Попередження: Тарас Степаненко, 86 (Україна)

Відзначимо, що в цьому матчі дебютував за збірну України натуралізований бразилець Жуніор Мораес, який замінив у другому таймі Романа Яремчука.

Крім того, що виручав Андрій Пятов, відзначимо хорошу гру Віталія Миколенка, який надійно опікував Кріштіану Роналду і підключався до атак. Також виділимо гру Руслана Малиновського, Миколи Матвієнка, Романа Яремчука та інших наших виконавців.

Роналду, на щастя України, хоч і не забив у цьому матчі, все одно він залишається найкращим бомбардиром Європи на рівні збірних.

Можна сказати, що Україна успішно почала кваліфікацію, тому що не програла чинному чемпіону Європи на його полі. В іншому матчі нашої групи Люксембург переміг вдома Литву з рахунком 2:1.

Фінальний розіграш Євро-2020 пройде в 12 містах у період з 12 червня по 12 липня 2020 року.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Іспанія та Італія виграли перші матчі відбору Євро-2020.