Стали відомі деякі подробиці трагічної загибелі чемпіонки Росії з тайського боксу Христини Мяліної.

Христина випала з загального балкону одного з багатоповерхових будинків на Кронштадтському бульварі в Москві. Через падіння з висоти восьмого поверху вона померла. Трагедія сталася 21 квітня близько 15 годин. В екстрені служби зателефонував власник автолавки, розташованої неподалік.

"При візуальному огляді тіла ознак насильницької смерті не виявлено", — цитує слідчих ТАСС.

Таксист, який підвозив дівчину, повідомив, що вона, можливо, пила алкоголь. Чоловік підвіз спортсменку до будинку, на козирку якого пізніше було знайдено тіло 26-річної дівчини. Ймовірно, в цьому будинку живуть знайомі дівчата, тому що вона там не живе.

"Вона ж якось зайшла сюди до когось. А може, просто зайшла. Знаєте, як вона була одягнена? У капелюсі, з сумочкою. Куди вона могла піти? Сумочка недешева", — сказала в інтерв'ю РЕН ТВ місцева мешканка.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Христина впала з восьмого поверху — на спільному балконі залишилися сумка, туфлі і пляшка з-під алкоголю.

На Христину могло вплинути розставання з хлопцем, з яким вона зустрічалася 5-6 років. Так думають батьки спортсменки.

Мешканці будинку також розповіли, що з Христиною був якийсь молодий чоловік, який після того давав свідчення співробітникам поліції. Однак подробиць про нього ніхто не повідомляє.

"Усе незрозуміло, і слідчі толком не хочуть нічого розслідувати до кінця", — поділилася подруга Христини на сторінці у ВКонтакте.

Вона також розповіла, що батьки спортсменки дізналися про загибель доньки через добу — до цього поліція з ними не зв'язувалася.

В день своєї смерті Христина дзвонила мамі і вітала її з Вербною неділею. Батьки не здогадувалися про стан дівчини. Батько, який живе з нею в одній квартирі, але з настанням тепла переїжджає на дачу, був у Христини тиждень тому.

Христина Мяліна виграла Кубок Росії з тайського боксу у 2013 році, тоді ж вона увійшла до складу збірної Росії на чемпіонат Європи. Спортсменка була відома під прізвиськом Люта. Христина говорила, що мріє про великі досягнення у спорті, а також дожити до 100 років. Також вона працювала тренером з єдиноборств, фітнесу та гандболу.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні будуть офіційно транслювати змагання зі змішаних бойових єдиноборств - UFC.