Екс-чемпіон світу в першій напівсередній вазі британець Амір Хан заявив про бажання провести бій з ес-чемпіоном UFC у двох вагових категоріях Конором Макгрегором (21-4).

За словами Хана, на цьому поєдинку можна буде заробити великі гроші.

Конор Макгрегор
Конор Макгрегор

"Поєдинок з Конором? Це хороший бізнес. Ми зараз знаходимося в такій ситуації, що можемо заробити великі гроші, як це зробив Мейвезер. Він показав нам приклад, як можна проводити бої.

Тільки подумайте: Макгрегор проти Хана. Це відмінна вивіска великого бою. В рингу би зустрілися ірландець і британець, це було б здорово. Якщо буде такий варіант, я точно не відмовлюся", - передає слова Хана Dublin Live.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як писав Знай.ua, чемпіон світу за версією WBO в напівсередній вазі американець Теренс Кроуфорд (34-0, 25 КО) переміг британського претендента Аміра Хана технічним нокаутом.

Теренс Кроуфорд переміг Аміра Хана, Getty Images
Теренс Кроуфорд переміг Аміра Хана, Getty Images

Хан зазнав поразки від Крофуорда після пропущеного удару нижче пояса. Тренер був змушений зняти його, через що Аміру зарахували технічний нокаут.
Після цієї поразки 32-річний Хан задумався про завершення спортивної кар'єри.
Боксер хоче більше часу проводити з родиною.
"Дружина ненавидить, коли я в рингу. Вона дуже боїться, коли я виходжу на бій. Постійно відключає телефони, сидить і молиться за мене. Вона ненавидить те, що я досі займаюся боксом. І вона завжди була дуже проти цього. Але ж я кажу, що проведу ще один-два бої, а потім назавжди залишуся з сім'єю, більше не буду виїжджати на кілька місяців в тренувальні табори.
Тут ось в чому справа... Я хочу бути впевненим, коли прийму рішення про завершення кар'єри. Це повинно бути зважене рішення. Щоб я потім не задавався питанням: "А можливо можна було б провести ще один-два бої?".
Якщо піти у невідповідний час, то це потім примарою буде переслідувати мене все життя. Я б не хотів піти, а потім повернутися. Якщо я прийняв рішення, значить, воно повинно бути остаточним", - передає слова Кроуфорда видання The Sun.

Бій Кроуфорд - Хан пройшов у Нью-Йорку, США.

Як повідомляв Знай.ua, Конор Макгрегор на рекламі свого іменного віскі заробляє більше, ніж коли-небудь на своїх боях.