Збірна України посіла друге місце у змаганнях серед жінок та третє у змаганнях юніорів на чемпіонаті Європи з бодібілдингу та фітнесу, який відбувся в іспанській Санта-Сусанні.

В активі наших спортсменів 29 медалей, з яких 14 золотих, 10 срібних та 5 бронзових.

За підсумками континентальної першості кращими стали: Світлана Іваніна та Юрій Зимогляд (змішані пари), Герман Писаренко (Майстри бодібілдинг 45-49 років, до 70 кг та бодібілдинг до 70 кг), Олег Даниш (Менс фізик, категорія до 182 см) та Євгеній Нікітенко (Менс фізик, категорія понад 182 см), Михайло Павлюк (бодібілдинг понад 85 кг), Ольга Шнурова (Бодіфітнес. Майстри 35-39 років), Аліна Яман (Бодіфітнес. Жінки понад 168 см), Вікторія Погрібняк (Вуменс фізик +163 см, абсолютка), Яромир Маковійчук (масл менс фізик), Ангеліна Согоконь (Фітнес-бікіні. Юніорки 21-23 роки. +166 см) та Станіслав Тарасов (менс класик фізик, понад 180 см).

Віце-чемпіонські титули здобули: Любов Попова та Максим Приходько (змішані пари), Наталія Мінайлова (Велнес фітнес до 163 см), Вікторія Щербакова (Велнес фітнес до 168), Ярослав Кононенко (Менс фізик. Юніори 21-23 роки. До 174 см), Ольга Шнурова (бодіфітнес до 168 см), Любов Попова (уменс фізик +163 см), Роман Гайшук (Фітнес, у відкритій категорії серед чоловіків), Юрій Зимогляд (менс класик фізик, до 175 см) та Олександра Суманєєва (Жінки. Фітнес-бікіні до 164 см).

Вероніка Посенко (фітнес. Юніорки 16-20 років. До 163 см), Марина Мельченко (Вуменс фізик +35 років), Марина Гончаренко в категорії (фітнес, +163 см), Олександра Суманєєва (Фітнес-бікіні. Юніорки 21-23 роки. До 166 см) та Лілія Бондаренко (фітнес-бікіні серед жінок-майстрів категорії 40-44 роки).

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Олімпійська чемпіонка 2018 року, фігуристка Олена Савченко, яка в кінці квітня повідомила про свою вагітність, опублікувала фото з пляжу в Майамі.

Її чоловіком є британський художник Ліам Кросс. Вони одружилися влітку 2016 року.

"На цьому фото все злилося воєдино – видатна спортсменка, любляча дружина і горда мати. Олена, ти – суцільне натхнення", – коментують підписники фото Савченко, яка зізналася, що зараз перебуває на четвертому місяці вагітності.

З 2004 року уродженка українського Обухова виступає за збірну Німеччини. У 2018 році вона виграла "золото" Олімпійських ігор в Пхьончхані і чемпіонату світу в Мілані в дуеті з Бруно Масо.

З 2004 по 2014 рік Олена виступала в парі з Робіном Шолкови. Вони стали дворазовими бронзовими призерами Олімпійських ігор, п'ятиразовими чемпіонами світу і чотириразовими чемпіонами Європи. 35-річна Савченко збирається повернутися в професійний спорт після пологів.

Дружина українського захисника Різеспора Миколи Морозюка Ірина повернулася до активного життя у Instagram.

Ірина відпочиває у теплих краях зі своєю найкращою подругою Анною – дружиною екс-гравця Динамо, Дніпра та збірної України Віталія Мандзюка та ділиться враженнями зі своїми підписниками.

Під однією із гарячих фотографій Ірини засвітився ще один екс-гравець збірної України Денис Олійник із цікавим запитанням.

"Хто фотограф?", – запитав Денис. Ірина відписала, що автором є чоловік Микола Морозюк.

Помилуйтеся і ви цими знімками:

Раніш дружина Миколи Морозюка Ірина в черговий раз здивувала підписників відвертим знімком в Instagram.

Ірина Морозюк часто публікує власні фото у спідній білизні, а зараз дівчина вийшла на новий рівень, показавши оголене фото! Найцікавіші місця вона прикрила "ромашками". За годину еротичний знімок зібрав більше тисячі "лайків" і масу коментарів.

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх на змаганнях в катарській Досі виборола золоту медаль. У секторі для стрибків у висоту українська спортсменка встановила особистий рекорд (196 см).

Також Ярослава стала наймолодшою переможницею змагань (17 років і 226 днів) в історії "Діамантової ліги".

Також українка Анна Рижикова виграла бронзову медаль на першому етапі Діамантової ліги в Досі (Катар).

400 метрів в бігу з бар'єрами 29-річна уродженка Дніпра Рижикова подолала за 54,82 секунди.

Найкращий результат показала представниця США Даліла Мухаммад — 53,61 секунди.

Також у рамках Діамантової ліги 23-річна українка Марина Бех-Романчук посіла друге місце в стрибках у довжину. Її найкраща спроба - 6,74 м і це кращий результат української легкоатлетки у сезоні. Уродженка Хмельницької області програла лише 2 см переможниці Катерині Ібарген, яка представляє Колумбію.

Другий етап "Діамантової ліги" відбудеться 18 травня у Шанхаї.

Як раніше писав Знай.ua, 52-річна українка Лариса Гетьман-Гнидунець стала першою жінкою в Україні, яка фінішувала на всіх шести головних марафонах світу серії World Marathon Majors.

Abbott World Marathon Majors - це шість найпрестижніших і наймасштабніших марафонів у світі: Токіо, Бостон, Лондон, Берліна, Чикаго та Нью-Йорк.

Лариса Гетьман-Гнидунець фінішувала на всіх шести "мейджорах"
Лариса Гетьман-Гнидунець фінішувала на всіх шести "мейджорах"

Гетьман-Гнидунець отримала свою мейджор медаль Abbott World Marathon Majors в Бостоні, де подолала марафонську дистанцію за 3:50:47, та встановила унікальний рекорд для України.

Лариса Гетьман-Гнидунець фінішувала на всіх шести "мейджорах"
Лариса Гетьман-Гнидунець фінішувала на всіх шести "мейджорах"

Як повідомляв Знай.ua, українська легкоатлетка Дар'я Михайлова показала третій результат на міжнародному напівмарафоні в Познані (Польща).

Михайлова подолала дистанцію за 1:12.28.
Першою фінішувала кенійка Ліліан Джелагат (1:11.13), а другою - ефіопка Аддісалем Тегегн (1:12.15).

Як раніше писав Знай.ua, Еліуд Кіпчоге в четвертий раз виграв марафон в Лондоні.