Капітан київського Динамо Віктор Циганков зміг забити блискучий гол у ворота суперника – Маріуполя на НСК "Олімпійський" у матчі 29-го туру чемпіонату України.

Він зміг завдати нищівного удару під кінець зустрічі. Після подачі кутового Карлосом де Пеньєю Циганков пробив з лівої ноги у дальній кут воріт Худжамова. Рустам потягти м'яч не зміг.

Київським Динамо вдалося вибороти перемогу з рахунком 2:1. Вони пропустили гол у свої ворота в доданий час від Валерія Федорчука.

Так, в суботу, 18 травня в Києві на НСК "Олімпійський" завершився матч 29-го туру української Прем'єр-ліги. У ній "Динамо" прийняло ФК "Маріуполь".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

У першому таймі кияни відкрили рахунок. Удар зльоту після подачі кутового на 32-й хвилині зміг зробити у ворота супротивника новачок команди Карлос де Піна.

При цьому такий рахунок 1:0 зберігся практично до кінця зустрічі. Суперникам вдалося обмінятися голами на останніх хвилинах зустрічі.

На 87-й хвилині капітан "Динамо" Віктор Циганков дальнім ударом подвоїв перевагу в рахунку. У компенсований час екс-гравець "Динамо" і "Дніпра" Валерій Федорчук відіграв один м'яч, відгукнувшись на навіс Олександра Зубкова.

У разі, якби кияни втратили очки, "Шахтар" достроково в той же день став би чемпіоном України.

Динамо: Бущан, Кендзьора, Бурда, Шабанов, Сидклей, Сидорчук (Дуэлунд, 90), Циганков, Андрієвський (Шапаренко, 90), де Піна, Шепелєв, Русин(Бесєдін, 82). Маріуполь: Худжамов, Чоботенко, Биків, Кирюханцев, Яворський, Пихаленок (Борячук, 72), Ігнатенко, Мішньов (Морозюк, 57), Зубков, Чурко(Вакула, 62), Фомін.

Нагадаємо, результати всіх матчів 28-го туру Прем'єр-ліги України.

Як повідомляв Знай. ua, Хацкевич залишиться в Динамо, але при одній умові.

Знай. ua писав, чим закінчився матч "Шахтаря" і "Інгульця" за Кубок України.