Київське "Динамо" планує отримати за свого капітана та гравця національної збірної Віктора Циганкова чималу суму.

Про це пише видання areanapoli.it.

Новина з'явилась після того, як столичний клуб відхилив пропозицію одного з грандів серії А — "Наполі". Клуб тоді запропонував за талановитого українського футболіста 18 мільйонів євро, але отримали відмову.

Як стало відомо, українці хочуть виручити за свого грався щонайменше 25-30 мільйонів євро.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Скаути "Наполі" уважно стежать за Віктором Циганковим уже не перший рік поспіль, після матчу з київським "Динамо", коли вони брали участьв Лізі чемпіонів. Видання зазначає, що італійський клуб погодив умови особистого контракту з гравцем, але з "Динамо" поки не може домовитися щодо ціни на футболіста.

Також писали, що президент клубу Ігор Суркіс підтвердив, що спортивний директор клубу Олексій Михайличенко претендує зайняти пост головного тренера київського "Динамо".

За словами боса "біло-синіх", він поки не вирішив щодо майбутнього нинішнього наставника Олександра Хацкевича.

Нагадаємо, гравці "Шахтаря" пожартували над Зінченком, який позував з трофеєм.

Як повідомляв раніше Знай.ua, португальський "Спортинг" хоче переманити до себе українського півзахисника Малиновського.

Також портал Знай.ua писав, що український борець поділився досягненнями та розповів про найважчі перемоги.