Один із промоутерів українця Олександра Усика Едді Хірн розповів коли він повернеться в ринг.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що прийдешній поєдинок має стати першим для Усика у суперважкому дивізіоні. За словами Хірна Усик повинен повністю відновитись і вийти в ринг вже у вересні поточного року.

Відзначається, що Олександр Усик повинен був битись проти Карлоса Такам 25 травня, проте бій довелось скасувати через ушкодження, якого зазнав українець отримав під час тренувального табору.

Олександр Усик
Олександр Усик

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

При цьому Хірн так і не назав потенційного суперника Усика для першого бою у хевівейті, однак не виключається, що ним може стати вищезгаданий Такам.

Варто нагадати, що чемпіон світу WBC, WBO і IBF у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) мотивує своїх шанувальників. На своїй сторінці в Instagram боксер опублікував фотографію з чемпіонськими поясами, підписавши її надихаючими словами.

"Все в твоїх руках! Дій!" - написав Усик.

Нагадаємо, тренер Анатолій Ломаченко відмовився від гонорару за підготовку чемпіона світу WBC, WBO і IBF у важкій вазі Олександра Усика (16-0, 12 КО) до бою проти росіянина Мурата Гассієва у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS). Анатолій Миколайович керував тренувальним процесом, і перемога в цьому бою принесла Усику звання абсолютного чемпіона світу в крузервейті.

Як повідомляв "Знай.ua", чемпіон світу WBC, WBO і IBF у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) опустився в рейтингу найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії від авторитетного журналу The Ring. В оновленому рейтингу The Ring Усик опустився з четвертої на п'яту сходинку. Українського боксера потіснив японець Наоя Іноуе (18-0, 16 КО).

Також "Знай.ua" писав, що чемпіон світу WBC, WBO і IBF у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) відпочиває і відновлюється після травми. У відпустці Усик відправився на Каннський кінофестиваль, який проходить з 14 по 25 травня у Франції.