Півзахисник київського "Динамо" Віктор Циганков потрапив у поле інтересів трьох європейських клубів.
Як повідомляє видання Спортивка, представники команд на напівофіційному або приватному рівнях ведуть переговори з керівництвом "Динамо" про можливий трансфер.
Повідомляється, що в число цих клубів не входить "Галатасарай", про зацікавленість якого повідомлялося раніше.
Нагадаємо, контракт Циганкова з "Динамо" розрахований до літа 2023 року.

Як писав Знай.ua, "Динамо" відмовилося вести переговори з "Наполі" щодо трансферу півзахисника Віктора Циганкова, повідомляє Football.ua.

"Наполі" запропонував 18 млн. євро, але президент "Динамо" Ігор Суркіс навіть не став розглядати такий варіант і одразу ж відповів відмовою.

Контракт Циганкова з "Динамо" діє до 2023 року. У нинішньому сезоні на рахунку хавбека 18 голів у 45 матчах за київський клуб.

Нагадаємо, головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич може залишитися в клубі у наступному сезоні, як пише sportarena.com.

За інформацією видання, Хацкевич залишиться, якщо спортивний директор клубу Олексій Михайличенко не погодитися очолити "Динамо".
Крім того, керівництво клубу розглядає варіант із запрошенням іншого іноземного фахівця.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як писав Знай.ua, "Динамо" підписало контракт з 18-річним нігерійським захисником Джозефом Окоро, який перебував на перегляді в розташуванні "біло-синіх" кілька тижнів.

Африканський легіонер отримав 44-й номер у Динамо. Про це повідомив агент юного новобранця Дмитро Селюк.

"18-річний Джозеф Окоро підписав контракт з Динамо Київ. З чим його і вітаю. Впевнений, що за нього мені соромно не буде", - написав Селюк.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Шахтар розгромив Інгулець і виграв 13-й Кубок України.