Промоутер екс-чемпіона світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа Едді Хирн сказав свою думку стосовно реваншу з володарем поясів WBA, WBO, IBF і IBO Енді Руїсом.

Ентоні Джошуа
Ентоні Джошуа

Відомо, що раніше мексиканський боксер здолав британця технічним нокаутом в сьомому раунді, відібравши у нього всі чемпіонські титули.

За заявою британського промоутера, повторний поєдинок між Ентоні Джошуа та Енді Руїсом може відбутися в Нью-Йорку.

За словами Едді Хірна, його клієнт готовий знову битися в США, оскільки хоче виправити помилку, яку допустив у дебютному поєдинку в цій країні.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Джошуа дуже хоче, щоб реванш відбувся в Нью-Йорку. Він мріє виправити свою помилку і провести ще один бій в США. Щоправда, остаточне рішення ще не прийнято", - наводить слова Хірна BoxingScene.

Минулого тижня, в ніч з 1 на 2 червня відбувся поєдинок між чемпіоном світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа та Енді Руїсом. Дебютний для британського боксера бій у США пройшов у Нью-Йорку на легендарній арені Madison Square Garden.

Ентоні Джошуа
Ентоні Джошуа

Поєдинок завершився сенсаційною поразкою нокаутом Ентоні Джошуа, який втратив всі свої чемпіонські пояси.

Промоутер Ентоні Джошуа Едді Хирн заявив, що команда боксера скористалася прописаної в контракті можливістю і активувала пункт про повторний бій.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

При цьому британський промоутер повідомив, що реванш між Джошуа і Руїсом повинен відбутися в листопаді або грудні цього року.

Нагадаємо, в рамках третього кола Ролан Гаррос перша ракетка України Еліна Світоліна програла представниці Іспанії Гарбиньє Мугурусі у двох сетах - 3:6, 3:6.

Як писав Знай.ua, у першому колі Ролан Гаррос Еліна Світоліна тріумфально перемогла американку Вінус Вільямс.

Також портал Знай.ua писав, що Світоліна оплатила дорогу операцію юній українській тенісистці.