Українці Галина Мельник та Валерій Чоботар змогли завоювати на Європейських іграх в Мінську дві бронзові медалі. Про це повідомляється на сайті змагань.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У півфіналі вагової категорії 68 кг Мельник поступилася Ірині Зарицької з Азербайджану (0:1, а Чеботар (84 кг), програв свій півфінал турку Угуру Акташ (1:4).

"Європейські ігри - це дуже круті змагання, подібні Олімпійських ігор. Можна сказати, що це генеральна репетиція до Токіо-2020. Дійсно, дуже високий рівень організації та проведення турніру. Після півфінального поєдинку дещо розчарований. Хотілося поборотися за "золото". Будемо виправляти помилки і працювати далі для досягнення високих результатів", - підкреслив Чоботар у коментарі НОК України.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше повідомлялося, що українські спортсмени на Європейських іграх 2019 року в Мінську показують відмінні результати. Станом на 28 червня, Україна утримує четверте місце в загальному медальному заліку. Ще одне "золото" у кривавому бою виграв український боксер Віктор Вихрист.

У фінальному поєдинку в суперважкій вазі 27-річний чемпіон Європи з Кременчука здолав француза Мурада Алієва.

Нагадаємо, українці показали фантастичну міць на Європейських іграх-2019.

Як повідомляв Знай. ua, гімнаст Олен Верняєв завоював для України медаль на Європейських іграх.

Також Знай. ua писав, що боксер Віктор Вихріст приніс Україні "золото" на Європейських іграх.