У п'ятницю, 26 липня, головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич представив нових членів столичного ФК - хавбека збірної України Олександра Караваєва і ганського захисника Мохаммеда Кадірі. Про це повідомляє прес-служба динамівців.

"Я щасливий, що ці хлопці опинилися у нас в команді. Олександр Караваєв у якогось додаткового представлення не потребує. Футболіст національної збірної, який може зіграти як у захисті, так і в півзахисті. Сподіваюся, він додасть нам ефективності в атаці, а також надійності в обороні. Досвід і ставлення до своїх обов'язків у Олександра на дуже високому рівні..." - заявив Хацкевич.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

З приводу ганського захисника тренер зазначив, що збірній давно не вистачало такого футболіста".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Те, що я бачив, коли дивився ігри Мохаммеда Кадири - його атлетизм, непоступливість. Команда його прийняла, він позитивно, з посмішкою відноситься до роботи, і це підкуповує. Він додасть нам міцності в середині поля. Як у чемпіонаті України, так і на європейській арені. Ми також запитали, як простіше його називати. Його нікнейм - Момо", - розповів Хацкевич.

Нагадаємо, зірка "Реалу" готується до складної операції.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Ювентус" зганьбив російський "Зеніт" на весь світ.

Також портал Знай.ua писав, що українські футболісти завоювали медалі чемпіонату Європи серед університетів.