Відомий український боксер й колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик вкотре продемонстрував свою любов до загиблого музиканта, лідера гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка.

Відповідний допис він опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На новому фото Усика у соцмережі він позує біля воскової фігури Андрія Кузьменка.

"Наш Океан знає більше ніж ми
Секрети всі у нього на дні
А ми ходим зверху, великі й малі
Люди як кораблі

Гордо пливем - і не вірить ніхто
Шо ним зацікавилось зло
І серед вітрів ми не чуєм щурів,
Які прогризають нам дно.Скрябин🙏🏻", - процитував Усик відому пісню "Люди, як кораблі".

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Українці не пройшли повз публікації й активно її коментували: "Саня красава", "Кузьма завжди з нами", "Сильне на цьому фото все", "Як шкода, що Кузьма не дожив до сьогоднішнього дня. Вічна пам'ять", "Золоті слова", "Чемпіон, патріот і просто громадянин України", "Кузьма для нас завжди живий".

Раніше український боксер Олександр Усик вийшов на бій проти поляка Кшиштофа Гловацького під кавер на пісню Андрія Кузьменка "Сам собі країна" у виконанні Олександра Пономарьова.

Нагадаємо, Олександр Усик отримав травму та не зміг провести бій з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО).

Як писав Знай.ua, колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) поділився враженнями від бою Менні Пак'яо і Кіта Турмана.

Також портал Знай.ua повідомляв, Усик розповів, чому відмовився від бою з Олександром Повєткіним.