Голова Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка висунув свою кандидатуру на пост віце-президента Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (IAAF).

Крім легендарного українського атлета на чотири місця віце-президентів IAAF будуть претендувати 10 кандидатів. Зазначимо, що Бубка є діючим першим віце-президентом IAAF. Вибори відбудуться на конгресі IAAF, який пройде 25-26 вересня у Досі. При цьому єдиним кандидатом на пост глави організації є діючий бос IAAF Себастьян Коу.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, що у Бразилії Бубку звинуватили в корупції. Екс-губернатор штату Сержіо Кабрал стверджує, що атлет отримав гроші за голоси на користь Ріо-де-Жанейро при виборі місця проведення літніх Олімпійських ігор 2016 року.

Нагадаємо, українські боксери у запеклих боях принесли дві медалі на Європейських іграх.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, чемпионка світу попалася на допінгу.

Також портал Знай.ua писав, у Дніпрі попрощалися з 22-кратним чемпіоном України.