Вдова покійного російського боксера Максима Дадашева назвала суддю Кенні Шевалья причетним до загибелі чоловіка. Жінка вирішила публічно відповісти всім, хто пише в коментарях, "треба було здатися, залишився б живий"...

Єлизавета Апушкина заявила, що Дадашев б ніколи не здався на рингу, і завданням рефері було захищати життя і здоров'я спортсмена.

"Віддала б усе на світі, тільки б він жив!!! Щоб саме він виховував свого сина!!! Щоб посміхався, жартував, щоб виростив його таким же світлим і чистим людиною, яким був сам виростив його воїном, не преклоняющим коліно, навчив не здаватися, йти вперед! Але ті, хто пише подібні коментарі, напевно, дуже далекі від спорту ! Я маю на увазі не заняття в спортзалі , повірте, вони не мають нічого спільного з великим спортом - спортом вищих досягнень! Там немає місця слабкість, боягузтво, там не існує поняття болю і втоми, там немає слів "не можу, не впораюся" ... Вони воїни, вони гладіатори, вони надлюди, якщо хочете! Вони ніколи не здаються, вони звикли до болю, їх воля , їх дух набагато сильніше людських можливостей! Вони - обрані! Саме тому, їх сотні мільярдів живуть...Макс ніколи не здався б, це його мрія, його життя..." - написала жінка в Instagram.

Вдова боксера додала, що суддя продовжив би бій, якби не рішення тренера.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Саме тому, в рингу є рефері! Саме він повинен захищати життя і здоров'я спортсмена, він зобов'язаний зупинити бій, якщо вважає, що здоров'ю спортсмена завдано збитків, тому що, сам спортсмен буде йти до кінця!!! Рефері жодного разу навіть не підійшов до Макса, не дивлячись на кількість пропущених ним ударів, не викликав у «кут» лікаря для огляду! Якщо би тренер не зупинив бій, рефері б викликав його і на 12 раунд! Його недбалість і непрофесіоналізм коштували життя моєму чоловікові! Я буду судитися з атлетичною комісією штату Maryland і висувати позов проти рефері в ринзі!" - підсумувала вона.

Нагадаємо, Усик заговорив до покійного Скрябіна, мов до живого: "Не вірив ніхто, що ним зацікавилось зло..."

Як писав Знай.ua, колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) поділився враженнями від бою Менні Пак'яо і Кіта Турмана.

Також портал Знай.ua повідомляв, Усик розповів, чому відмовився від бою з Олександром Повєткіним.