Сноубордист Гліб Мостовенко, який став срібним призером на ЄЮОФ-2017, вирішив трохи пофілософствувати на своїй сторінці у Іnstagram.

Спортсмен опублікував світлину, на якій він стоїть на руках, піднявши в гору ноги на тлі чарівних засніжених гір. Спотсмен оголив торс, показавши українцям спортивну статуру і кубики на животі.

"Трішки філософії від срібного призера ЄЮОФ-2017 зі сноубордингу Гліба Мостовенко: "Стояти на руках на гірському схилі. Божевілля. Один неправильний рух, і ви можете впасти у провалля. Те саме в житті. Ніяких неправильних рухів, лише рухи, які допомагають вам стати кращими!", - сказано у дописі.

Сноубордист розмістив допис під хештегом #olympicsua.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як відомо, на ЄЮОФ-2017 українці здобули три срібні медалі. Відзначилися біатлоністка Христина Дмитренко, сноубордист Гліб Мостовенко, фігуристка Анастасія Гожва.

Це був дійсно чудовий результат, зважаючи на те, що спортсмен готувався до цих стартів лише два роки, але ставить перед собою високі цілі і досягає їх разом зі своїм батьком, який є і його наставником.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

XIII зимовий ЄЮОФ тривав з 11 по 18 лютого 2017 року в Ерзурумі (Туреччина). У змаганнях беруть участь спортсмени з 34 країн Європи. 25 юних олімпійців України виступають у 7 з 9 видів спорту: біатлоні, гірськолижному спорті, лижних перегонах, сноубордингу, стрибках на лижах з трампліну, фігурному катанні, шорт-треку.

Нагадаємо, "Впізнати не вдалося": в будинку всесвітньо відомого футболіста виявили страшну знахідку, дикі подробиці.

Як повідомляв Знай.uа капітан "Реала" не церемонився з легендами футболу після провального результату: "Ми про*рались".

Знай.uа писав, єврокубковий календар 2019/20: українські клуби дізналися імена суперників.