Нападник київського "Динамо" та юніорської збірної України Іван Дероган підписав контракт з іспанським "Аренасом", повідомляє Sport Arena.
За інформацією видання, 18-річний форвард найближчим часом переїде до Іспанії.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Дероган стане гравцем основної команди, але буде по можливості і виступати в команді U-19.
Іван Дероган
Іван Дероган
Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!
Нагадаємо, що Дероган не перший українець у чемпіонаті Іспанії. У Примері грають воротар Андрій Лунін ("Реал") і захисник Василь Кравець ("Леганес"). У Сегунді виступають нападники Роман Зозуля ("Альбасете") та Євген Селезньов ("Малага"), а також захисник Орест Лебеденко ("Луго").

Нагадаємо, київське "Динамо" обіграло "Шахтар" у рамках матчу за Суперкубок України - 2:1 і став володарем цього трофею у восьмий раз.

Матч відбувся 28 липня на стадіоні "Чорноморець" в Одесі.

Кияни зрівнялися з "Шахтарем" за кількістю завойованих Суперкубків.
Після матчу захисник "Шахтаря" Сергій Болбат прокоментував інцидент з петардами.
Нагадаємо, за кілька хвилин до кінця першого тайму голкіпер киян Денис Бойко впав на газон після того, як поряд з ним вибухнула петарда.
"Сьогодні треба було вигравати. На жаль, не вдалося. Петарди? Нормальна атмосфера для нашого дербі. Нічого страшного. Якщо все в порядку, то значить, ніякого свавілля не було, і все добре", - передає слова Сергія Sport Arena.
Півзахисник "Динамо" Карлос де Пена в коментарі Tribuna.com поділився враженнями від матчу:
"Дуже щасливий, адже це мій перший трофей з "Динамо". Сподіваюся, титулів буде більше. Перемога в Суперкубку - дуже важливий момент, важливо вигравати трофеї. Ми пропустили першими і було дуже важко, добре, що вдався такий камбек, коли забили на останніх хвилинах.
Кожен футболіст на лавці запасних повинен бути готовий вийти на поле. Я хотів зіграти в цьому матчі і дуже щасливий, що мене випустили на заміну. Дуже важлива перемога для команди перед стартом сезону.
Сподіваюся, продовжимо перемагати. Мені все одно, хто забиває, хто асистує. Головне, щоб команда здобувала три очки. Зараз ми думаємо про "Карпати". "Шахтар" - хороша команда з сильними гравцями. Сподіваюся, в чемпіонаті знову у них виграємо, але це буде непросто.
Приємно грати при заповненому стадіоні. Думаю, фанатам сподобався матч", - сказав де Пена.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, "Динамо" представило нових гравців перед битвою за Суперкубок.