Літній чоловік, якого вдарив екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор прокоментував інцидент з боксером, який трапився в одному з дублінських пабів. Потерпілий зазначив, що у нього цілий тиждень боліла голова.

Також літній чоловік запевнив, що його життю зараз немає ніякої загрози.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Він ударив мене в голову. Вона боліла цілий тиждень. Немає ніякої загрози моєму життю або щось в цьому роді. Мені не подобається ця людина. Тепер його репутація напевно постраждає. Він хуліган. Хуліган, у якого є гроші", – розповів він.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Макгрегор вдарив в обличчя літню людину, яка відмовилася випити іменний віскі бійця - Proper Twelve.

Як повідомляв портал Знай.uа, ірландський боксер, чемпіон Європи WBO в середній вазі Люк Келер викликав Макгрегора на бій через удар літнього чоловіка в барі. Конор погодився.

Також портал Знай.uа писав, що Макгрегор приміряв форму "Шахтаря". У мережі з'явилося фото.