Менеджер відомого українського боксера Олександра Усика Егіс Клімас сумнівається в тому, що кримчанин проведе бій з росіянином Андрієм Федосовим.

Цю інформацію повідомляє агентство Р-спорт.

На думку Клімаса, цей поєдинок не буде цікавий ні телебаченню, ні фанатам, так як ім'я Федосова не на слуху.

Олександр Усик
Олександр Усик

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Не думаю, що Федосов буде суперником Олександра. Нічого не хочу сказати поганого на адресу Федосова, але його ім'я в боксі не так на слуху, щоб це було цікаво телебаченню і фанатам. Так, були подібні розмови зі згадуванням його імені, але не думаю, що саме на ньому зупиняться. Конкретніше по суперникам Олександра будуть розмовляти на наступному тижні з (промоутером) Едді Хірном. Але і варіант з Карлосом Такамом, наскільки я знаю, поки не відкинутий". Егіс Климас

Олександр Усик
Олександр Усик

Як раніше писав Знай.uа, Олександр Усик отримав травму і не зміг провести бій з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО), який був запланований на 25 травня цього року.

Як повідомляв портал Знай.uа, менеджер розповів про травму Олександра Усика і терміни відновлення.