Старший син олігарха Ігоря Коломойського нещодавно повернувся в Україну і зіграв за БК "Дніпро". Григорій Коломойський 5 вересня вперше взяв участь в неофіційній грі "Дніпра" з литовським "Невежіса".

Григорій Коломойський

Про це повідомляється на сайті Федерації баскетболу України. З'явилися фото дебюту сина Коломойського в БК "Дніпро". Проте він не набрав жодного очка.

Гра між командами відбулась в Литві. Дніпро переміг "Невежіса" з Кедайняя з рахунком 84:78. Ключовий ривок команда Дениса Журавльова зробила в третій чверті.

Григорій Коломойський

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За Коломойським-молодшим не було зачислено ні голів, ні ефективних передач. Втім, виглядає він ефектно та відрізняється відмінною спортивною формою - його зріст 193 см, а вага 95 кг. Окрім того, Григорій дуже схожий на свого батька.

Григорій Коломойський

Інформації про те, чи потрапить Григорій Коломойський в основний склад в цьому сезоні наразі немає.

Григорій Коломойський

Невежіса - Дніпро 78:84 (20:22 22:24 15:23 21:15)

Дніпро: Корнієнко 20, Закурдаев 13, Глєбов 7, Дугат 6 + 7 передач + 5 підбирань + 5 перехоплень + 5 втрат, Чумаков 2 - старт, Тимофієнко 16 + 5 підбирань + 3 передачі, Санон 10 - 3 втрати, Шундель 8, Натяжко 2 + 4 підбирання, Сизов 0, Фесенко 0, Коломойський 0

Нагадаємо, раніше син Коломойського повернувся до України: буде грати за "Дніпро"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ф'юрі зізнався, чим його лякає Усик

Також "Знай.ua" писав, що тренер Кемпбелла у захваті від Ломаченка