Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко на прес-конференції після матчу проти Литви сказав, що звільнення українських військовополонених і
політв'язнів важливіше за футбол.
"Більш важливо, ніж наша гра, що сьогодні були звільнені наші військовополонені, моряки й інші хлопці. Відбувся обмін, ми теж за цим всім стежили. Думаю, це важлива подія для України. Все закінчиться і буде добре.
Це сталося. Я побачив новину перед матчем з Литвою - був дуже радий. Це точно важливіша подія, ніж футбол", - передає слова Шевченка сайт Футбол України.

Як писав Знай.ua, в рамках 5-го туру відбіркового циклу футбольного Євро-2020 в групі "B" у Вільнюсі на стадіоні "Вітру" в суботу, 7 вересня, зустрілися збірні Литви та України. Наші хлопці здобули перемогу з рахунком 3-0.

Так, після довгого трансферного вікна та літніх канікул свої ігри проведуть національні команди своїх країн, серед яких і Україна. Нагадаємо, після чотирьох зіграних поєдинків збірна України лідирує у відбірковій групі Євро-2020, маючи в своєму активі 10 очок.

Підопічні Шевченка двічі обіграли Люксембург (2:1 і 1:0), розгромили Сербію (5:0) та зіграли на виїзді внічию з Португалією (0:0).

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Зазначимо, що Литва після трьох зіграних матчів йде на останньому місці в групі, набравши всього одне очко. Українці та литовці раніше провели між собою вісім матчів. Українці здобули п'ять перемог, одна гра завершилася внічию, а двічі перемогли литовці.

Як паніше повідомляв портал Знай.иа зірки Збірної України Зінченко і Коноплянка поганяли Луніна по кутах: "Ух ти, пантера".