Легендарний у минулому футболіст Дієго Марадона очолив аргентинський клуб "Хімнасія". Відбулася презентація нового тренера на стадіоні "Хімнасії" ще 8 вересня, йдеться на сайті «ТСН».

Як зазначається, фанати тепло привітали нового керманича, привітавши його бурхливими оплесками. Після чого Марадону вивезли у центр полі на спеціальному карі, де він пострибав під співи фанатів. Вони скандували "Хто не скаче - той англієць" і дон Дієго повторював за ними.

Дієго Марадона

"Я не чарівник. Мені подобається працювати. Я люблю працювати і отримувати за це гроші, я робив це все моє життя", - сказав Марадона на презентації.

Відзначимо, що наразі клуб "Хімнасія" посідає останню 24-ту сходинку в турнірній таблиці Чемпіонату Аргентини. На рахунку команди всього одне очко.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що раніше Дієго Марадона працював у мексиканському клубі "Дорадос", який він покинув через проблеми зі здоров'ям.

Нагадаємо, клуб "Сампдорія" з Чемпіонату Італії переманював Коноплянку. На українця також претендували турецькі "Бешикташ" і "Фенербахче".

Як повідомляв портал Знай.ua "Шахтер" визначився з долею Тайсона.