Популярний голлівудський актор Арнольд Шварценеггер відвідав церемонію вручення нагород The Best FIFA Football Awards-2019, яка відбулася 23 вересня в Мілані (Італія).

На церемонії нагородження туринський "Ювентус" зробив 72-річному Шварценеггеру оригінальний подарунок. Акторові подарували футболку з автографами всіх футболістів першої команди.

Нагадаємо, нападник "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі визнаний кращим футболістом року за версією ФІФА.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, стало відомо, як проголосували нападник "Ювентуса" Кріштіану Роналду та сам Ліонель Мессі. Так, Роналду не віддав жодного голосу за Мессі або Вірджіла ван Дейка, які разом з ним увійшли в трійку лідерів у цій номінації. Він проголосував за Маттейсу де Лигту, Френкі Де Йонгу та Килиану Мбаппе.

Мессі у свою чергу поставив Роналду на друге місце, на третє - Де Йонга, а найкращим, на його думку, повинен був би стати Садио Мане.

Нагадаємо, найсильнішим наставником серед чоловічих команд передбачувано став тренер англійського футбольного клубу "Ліверпуль" Юрген Клопп. Німецький фахівець привів своїх підопічних до перемоги в Лізі чемпіонів і другого місця в Прем'єр-лізі.

Премію за найкращий гол сезону віддали представнику угорського клубу "Дебрецен" Даніелю Жори. Півзахисник яскраво відзначився шедевральним м'ячем у грі з командою українця Сергія Реброва "Ференцварош", коли в компенсований час він зміг вирвати перемогу для своєї команди ударом в падінні через себе.

У мережі також опублікували повний список лауреатів премії The Best 2019 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, Мессі вшосте в кар'єрі виграв "Золоту бутсу", яка вручається найкращому бомбардирові сезону в Європі.