Обов'язковий претендент на титул IBF в середній вазі українець Сергій Дерев'янченко (13-1, 10 КО) і екс-чемпіон світу Геннадій Головкін (39-1-1, 35 КО) проведе титульний бій 5 жовтня.

Бій Дерев'янченко - Головкін відбудеться 5 жовтня
Бій Дерев'янченко - Головкін відбудеться 5 жовтня

Бій Дерев'янченко - Головкін відбудеться на знаменитій арені "Madison Square Garden у Нью-Йорку (США).
Головкін пояснив, чому погодився на бій з украинецем.
"Відчуваю себе чемпіоном. Я повернувся заради всіх моїх титулів і зараз відчуваю себе чудово. Давно знаю Сергія. Я пам'ятаю його ще з часів Олімпіади-2008. Він тоді виступав у складі української збірної. Дерев'янченко і зараз показує хороший рівень. Я відчуваю, що він багато чого продемонструє на рингу. До того ж, у нього цікавий боксерський стиль.
Сергій - найкращий варіант серед усіх суперників, яких ми могли вибрати протягом короткого періоду часу. Будемо домовлятися про боях з іншими оппонетами тоді, коли вони стануть доступними. Можливо, Дерев'янченко - не самий відомий в США, але він відмінний суперник. Я хочу здобути перемогу і продовжити рухатися далі", - передає слова Головкіна boxingnews24.com.
Сергій Дерев'янченко і Геннадій Головкін проведуть бій 5 жовтня
Сергій Дерев'янченко і Геннадій Головкін проведуть бій 5 жовтня

Тренер Дерев'янченка Андре Розьє заявив, що впевнений у перемозі свого підопічного, і поділився тактикою на цей бій.

"Ми у всю працюємо, тренуємося. У Сергія є слабкі місця. Одне з них - його джеб. Але, повторюся, ми покращуємо навички ведення бою.

Також, ми працюємо над відходами. Нам потрібно змусити Головкіна відходити. Сергій буде працювати як акула-молот, ріжуча кути.

Найголовніше це те, що він прислухається до мене. Якщо я попрошу відійти від канатів або поміняти напрям, Дерев'янченко це зробить. Тому я впевнений у перемозі мого підопічного", - цитує слова Розьє Boxingscene.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за бій з Головкіним Дерев'янченко хоче отримати 5,5 мільйонів доларів.
Геннадій Головкін володів титулом IBF з жовтня 2015 року по червень 2018 року, але втратив його з-за відмови провести бій з обов'язковим претендентом Сергієм Дерев'янченко.
Дерев'янченко у жовтні 2018 року розіграв вакантний титул американцем Деніелом Джейкобсом і програв розділеним рішенням суддів.

Як раніше писав портал Знай.ua, Дерев'янченко має намір битися з Головкіним, як в останній раз, і привезти пояс в Україну.