У Німеччині пройшов фестиваль екстремального велоспорту, де британець Том Істед встановив новий рекорд. Істед злетів на своєму байку на 7 метрів 10 сантиметрів.
Оцінювали виступ спортсмена найкращі велоекстремали.

Як писав Знай.ua, українська триатлонистка, майстер спорту міжнародного класу, Юлія Єлістратова вперше в сезоні виграла золоту медаль Кубка Європи.

Єлістратова стала переможницею етапу Кубка Європи у Константі (Румунія).

Юлія Єлістратова виграла Кубок Європи
Юлія Єлістратова виграла Кубок Європи

Українка була в першій групі, відмінно пройшла етап на велосипеді, а в бігу показала найкращий результат, що і принесло їй золото.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Юлія Єлістратова виграла Кубок Європи
Юлія Єлістратова виграла Кубок Європи

"У цьому сезоні я стабільно забігала в топ-10, але вже встигла скучити за перемогам. Тому, звичайно, я задоволена. Етап Кубка Європи в Константі проходить вже втретє, і для мене це друга перемога та третій п'єдестал", - прокоментувала перемогу Юлія.

Нагадаємо, що зараз Єлістратова посідає 40-у сходинку олімпійського рейтингу, що дозволяє їй розраховувати на ліцензію Олімпійських Ігор.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Юлія Єлістратова виграла "золото" на етапі Кубка Європи-2018 у турецькій Аланії та втретє в сезоні піднялася на п'єдестал.

Єлістратова подолала 1 500 метрів плавання за 21 хвилину і 15 секунд, потім проїхала на велосипеді 41,280 км за 1 годину і 4 хвилини, а в кінці пробігла 10 км за 37 хвилин і 35 секунд.

Також у першій десятці фінішувала ще одна українка Маргарита Крилова, яка показала 7-й результат.

Як раніше писав Знай.ua, український плавець Михайло Романишин встановив унікальний рекорд.