У чвертьфіналі турніру серії Premier 5 в Ухані третя ракетка світу Еліна Світоліна поступилася американці Елісон Ріск – 1:6, 3:6.

Цю інформацію повідомляє xsport.ua.

Дівчата боролися за перемогу 1 годину і 25 хвилин. Світоліна за цей час встигла виконати 1 подачу на виліт, виграла 1 гейм на прийомі і допустила 2 подвійні помилки. У той же час, Ріск виконала 5 брейк-поінтів, двічі помилилася при введенні м'яча в гру і не зробила жодного ейса.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Це перший програш Ріск у кар'єрі Світоліної. Все ж, українці вдалося потрапити до топ-8 турніру в серії Premier 5, таким чином вона наблизилася до проходження в Підсумковий турнір.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше на турніра 27-а ракетка світу Даяна Ястремська з рахунком 2:6, 4:6 поступилася сьомій ракетці світу Петрі Квітовій.

Даяна Ястремська, Getty Images
Даяна Ястремська, Getty Images

Матч тривав 1 годину 13 хвилин. Українка встигла двічі подати на виліт, 4 рази помилилася при введенні м'яча в гру, а також реалізувала 1 брейк-поінт. Квітова зробила 3 ейси, стільки ж разів помилилася при введенні м'яча в гру і виграв 4 гейми на прийомі.

Нагадаємо, Еліна Світоліна стартувала з перемоги на турнірі в Ухані, обігравши Гарбинье Мугурусу (№26 WTA) з рахунком 7:5, 6:2.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Світоліна піднялася в чемпіонській гонці WTA.