У Британії визначили найкращого іноземного боксера і ним став колишній чемпіон світу у важкій вазі, українець Олександр Усик.

Про це повідомила промоутерська компанія Matchroom Boxing на офіційній сторінці у соціальній мережі Instagram.

Рішення визнати Усика найкращим іноземним боксером прийняла колегія Британської боксерської ради. Усик отримав визнання від організації, яка є керівним органом професіонального боксу в Великобританії.

Зазначимо, що Британська боксерська контрольна рада визнала непереможеного бійця другої середньої вагової категорії Каллума Сміта кращим боксером року.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто додати, що колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) стане обов'язковим претендентом на бій з переможцем реваншу між британцем Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО) і мексиканцем Енді Руїсом (33-1, 22 КО).

Олександр Усик
Олександр Усик

Нагадаємо, Олександр Усик отримав травму та не зміг провести бій з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО), який був запланований на 25 травня цього року.