Чемпіонат світу в Катарі став справжнім випробуванням для кожного спортсмена, який там побував. Цього разу жертвою надвисоких температур став український ходок Мар'ян Закальницкий, передає "Сьогодні".

Нестерпні погодні умови в Катарі перетворили спортивне змагання на суцільне жахіття. І хоча медальні старти перенесли на пізній вечір, ситуацію це не врятувало. Кожен вечір стовпчик термометра показує більш 30 градусів, при цьому вологість повітря досягає позначки 75%.

Закальницкий, не дивлячись на погодні умови, зміг потрапити в ТОП-10 по спортивній ході. Українець настільки виснажився, що його не тримали ноги - після фінішу він просто впав на землю. Організатори конкурсу відвезли Закальницького з траси нна інвалідному візку.

Не тільки українець став жертвою високих температур. Багато спортсменів не дійшли до фінішу, так як не витримали спеки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Ястремська вирішила замінити тренера.

Як повідомляв портал Знай.uа, Світоліна філософськи поставився до поразки в Ухані.

Як раніше писав Знай.uа, 19-річний захисник "Манчестер Юнайтед" Макс Тейлор переміг рак, і вже відновив тренування з командою U-23.