До матчу команда зі столиці підійшла в піднесеному настрої після попередніх 4 перемог, які однозначно додали впевненості та бадьорості гравцям, що вони і продемонстрували на футбольному полі.

Початок зустрічі міг виявитися по справжньому успішним для киян, проте, гол Дениса Гармаша, який він забив на 6-й хвилині, судді не зарахували через офсайд. Однак, команда Михайличенка на цьому не зупинилась та продовжила атакувати суперника. Особливо активним був Бен'ямін Вербіч, дії якого й вивели "Динамо" вперед. Було помітно, що півзахисник зголоднів до перемог та забитий м'яч у ворота Маріуполя в попередньому матчі поклав початок феєричним іграм гравця.

Допомагали Бен'яміну заволодіти вортам Циганков та Миколенко. Перший протягнув м'яч, здорово віддав на набігаючого Віталія, який покотив уздовж воріт, а Вербічу не залишилось нічого іншого, як розстріляти кіпера дніпрян.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Однак, майже відразу гравці "Дніпро-1" зрівняли рахунок. Щоправда, як і у випадку з "Динамо" Чічіков добивав м'яч з офсайду.

Було досить багато жорсткої та контактної боротьби, яка отримала своє продовження в другому таймі. "Динамо" загалом намагалось грати досить мобільно: швидко накривали після втрати м'яча, перехоплювали і робили спроби виходити на ворота суперника. Команді Михайленко вдалось освіжитись після виходу на поле Вакулко, котрий значно краще діяв під натиском киян.

Але, пручання були безрезультатними, так як на 80 хвилині Циганков поставив гарну крапку в двобої, виконавши пенальті. Трохи раніше Артем Бесєдін заробив пенальті, і віце-капітан киян з "точки" впевнено розвів Юрчука і м'яч по різних кутах воріт.

Після цього голу гра суттєво заспокоїлась і останні хвилини команди просто догравали матч. Щоправда, на останній компенсованій хвилині у киян був шанс забити, проте арбітр Абдула знову зафіксував офсайд. В підсумку - "суха" перемога киян, яка дала їм поштовх на подальшу погоню за "Шахтарем" та "Десною".

Варто відзначити, що це вже четверта перемога "Динамо", в якій команда залишила свой ворота "на замку".

Динамо набирає 17 очок та наздоганяє "Десну" в турнірний таблиці. Команди ділять 2 та 3 місце. Лідером гонитви на даний час залишається донецький "Шахтар" з 27 очками в 9 матчах.

Нагадаємо, раніше Ярмоленко помітив найслабше місце збірної України: це вирішує все.

Також Знай.uа писав, що FIFA The Best 2019: названо найкращого футболіста, наставника і гол сезону.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Ярмоленко визнаний кращим гравцем матчу Вест Хем - Манчестер Юнайтед: відео.