Олександр Хацкевич, екс-тренер "Динамо", в онлайн-передачі "Вацко Light" розкрив причини свого звільнення в 2018 році.

"Знаючи Ігоря Михайловича і наші відносини, у мене не виникало ніяких питань і ніяких образ щодо звільнення по телефону. Можливо, потрібно було б зустрітися - і я свою думку висловив, і він. Але після гри з Брюгге ми здзвонилися і він сказав: "Ти не звільнений, тобі просто потрібно відпочити", - пояснив Хацкевич.

"Коли ти не виконуєш завдання вже третій рік, причому, незалежно від того, хто суперник або який склад... Це було одно з основних завдань на той період - потрапляння в Лігу чемпіонів. Це сказав президент команді після нашого повернення зі зборів з Австрії. Розумію, чому. В цьому турнірі фінансова сторона дуже висока", - додав Хацкевич далі в інтерв'ю.

Хацкевич також сказав, що у той час "Динамо" і "Брюгге" були двома рівними командами на той момент, хоча інтерв'юер зазначив, що "Брюгге" був "прохідним суперником", і "у них було нуль шансів".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Хацкевич далі зазначив, що зараз "багато людей може живуть кінцем 90-х", але сам футбол вже змінився, та й удача не буде зайвою в грі. Додатково Хацкевич зазначив, що "гол на чужому полі впливає, особливо в іграх на виїзді".

Про своє звільнення Хацкевич розповів наступну інформацію: "Моя відставка у разі невиходу у Лігу чемпіонів ніде не була прописана. Ми розмовляли з Ігорем Михайловичем після того, як у мене закінчився контракт і приймалося рішення про його продовження. Ініціатива зустрітися і поговорити була від нього. У нас в перший день була жорстка розмова, з ненормативною лексикою. І він запальна людина, і я можу аргументовано все пояснити. Я сказав, що моя основна задача в цьому сезоні - перемога в чемпіонаті. Потрапляння в Лігу чемпіонів я не міг гарантувати. Та ніхто не може. Все залежить від того, яка жеребкування, від удачі, в якому стані команда буде. І я не міг сказати, не знаючи жеребкування, що гарантую вихід в Лігу чемпіонів".

Нагадаємо, що під час тренерства Хацкевича "Динамо" протягом трьох сезонів не могло вийти у груповий етап Ліги чемпіонів. У даний момент пост тренера "Динамо" займає Олексій Михайличенко, і після цього кияни виграли 3 офіційних матчу 6.

Нагадаємо, раніше травмований гравець Динамо повертається до Києва.

Також Знай.uа писав, що тренер "Зорі" Віктор Скрипник відмовився від спокусливої пропозиції в Росії: "Я - українець!".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "щось втрачаю": півзахисник Динамо Кадири розповів про відновлення.