Екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) 12 жовтня проведе дебютний бій у суперважкій вазі проти непереможеного американця Тайрона Спонга (13-0, 12 КО).
Бій пройде в Чикаго, США.
В мережу потрапило відео одного з тренувальних спарингів Спонга, де голландський суперважковаговик працює з більш високим опонентом:
Тайрон Спонг - нідерландський боксер, який виступає у першій важкій і важкій вагових категоріях. Колишній чемпіон з кікбоксингу Glory 9 (2013) і чемпіон світу з тайського боксу W. F. C. A. (2007-2008) у першій важкій вазі (до 95 кг).
Нагадаємо, за прогнозами букмекерів, Усик є явним фаворитом цього бою.

Як писав Знай.ua, Усик готується до бою зі Спонгом у США. У тренувальний табір Усика прибули два супертяжа з США - колишній суперник Деонтея Уайлдера, Луїса Ортіса та В'ячеслава Глазкова Малік Скотт (38-3-1, 13 КО) і Райделл Букер (26-2, 13 КО), який у лютому минулого року відновив кар'єру після 14-річної перерви.

Со-промоутер українця Едді Хірн прокоментував майбутній поєдинок.
За його словами, Усик - феноменальний боксер, і його дебют в хевівейті - найочікуваніший бій року.
"Дебют Усика в суперважкій вазі - один з найочікуваніших моментів боксу в 2019 році, і я не можу дочекатися, щоб побачити його. Усик - феномен, який домінував у важкій вазі.
Тепер, коли він готується поборотися за титул чемпіона світу в суперважкій вазі, йому необхідно спочатку перемогти Тайрона Спонга. Спонг буде вибухонебезпечним, і ми очікуємо важкий наелектризований бій між ними", - сказав Хірн.
За цей бій Усик отримає 1,2 мільйона доларів, а його суперник - 800 тисяч доларів.
Нагадаємо, Олександр Усик отримав травму та не зміг провести бій з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО), який був запланований на 25 травня цього року.

Як повідомляв портал Знай.ua, Спонг прокоментував бій з Усиком.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще