Жіноча збірна України з боскетболу U23 перемогла італійську команду на чемпіонаті світу з баскетболу 3х3, який проходить в Китаї.
Олена Бойко, Вікторія Кондусь, Наталія Цюбик і Алла Бикова були сильнішими італійок. Матч завершився з рахунком 21:19.
"Було дуже непросто, але ми змогли все зробити для перемоги. Були деякі проблеми в захисті. Перемога є перемога. Склад не скажу, що не звичний. З усіма дівчатами грали раніше, тому знайти спільну мову було дуже легко. Все робимо, щоб перемагати!", - прокоментувала гру Вікторія Кондусь.

Поки ще більша частина України відпочиває, наші дівчата в непростому поєдинку здобувають другу перемогу на Чемпіонаті світу 3х3🔥🔥🔥 Україна 🇺🇦 21:19 Італія 🇮🇹 #ukrbasket #fbu #ukraine3x3

Geplaatst door ФБУ - Федерація баскетболу України op Woensdag 2 oktober 2019

Раніше українки обіграли збірну Франції - 16:13.
Зараз за результатами двох матчів жіноча збірна України займає друге місце в групі D, а лідером залишаються японки.

Як повідомляв Знай.ua, легендарний Майкд Джордан, шестиразовий чемпіон НБА, п'ятиразовий MVP і 14-разовий учасник Матчів всіх зірок, визнаний найкращим гравцем в історії НБА.

Майкл Джордан, Getty Images
Майкл Джордан, Getty Images
Джордан очолив рейтинг видання Bleacher Report.
Другу сходинку посів форвард "Лейкерс" ЛеБрон Джеймс, який брав два чемпіонські персні з "Майамі", а також вигравав титул з "Клівлендом", а замикає трійку лідерів шестиразовий чемпіон НБА і найрезультативніший гравець в історії ліги Карім Абдул-Джаббар.
ТОП-10 рейтингу Bleacher Report:
  1. Майкл Джордан
  2. Леброн Джеймс
  3. Карім Абдул-Джаббар
  4. Меджік Джонсон
  5. Леррі Берд
  6. Шакіл О’Ніл
  7. Тім Данкан
  8. Білл Рассел
  9. Уїлт Чемберлен
  10. Стефен Каррі

Як писав портал Знай.ua, українські спортсмени виграли Чемпіонат світу з баскетболу серед ветеранів, який пройшов у Фінляндії.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще