Зірковий нападник каталонської "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі розповів про травми, і про те, чому так складно входить у новий сезон.

"Хотілося швидше увійти в сезон. Саме з цієї причини я почав сезон з важких тренувань. У підсумку, я пропустив місяць через травми, а після цього був рецидив старої травми. Тепер повільно повертаюся у свою колишню форму", - передає слова Мессі teamfootball.

Як писав Знай.ua, Мессі встановив унікальний рекорд в Лізі чемпіонів, пише статистичний портал Opta.

Мессі забив м'яч у ворота "Славії" в матчі Ліги чемпіонів і допоміг команді здобути перемогу - 2:1.
Цей гол став для Мессі першим в нинішній Лізі. Таким чином, він забиває голи у 15 сезонах турніру поспіль, що є унікальним досягненням.
Всього в його активі поки 114 голів у Лізі чемпіонів. За цим показником Мессі зрівнявся з Раулем Гонсалесом і Кріштіану Роналду.
Як писав Знай.ua, справу проти нападника "Барселони" і збірної Аргентини Ліонеля Мессі за звинуваченням в ухиленні від сплати податків і шахрайстві закрили.

Нагадаємо, нападник "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі визнаний найкращим футболістом року за версією ФІФА.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Мессі відібрав головний "титул" у Роналду.