Українські каратисти завоювали чотири медалі на 11-му чемпіонаті світу серед кадетів, юніорів та молоді (U21), який пройшов у Сантьяго (Чилі) 23-27 жовтня.
Про це повідомляє прес-служба Української федерації карате.
Діана Шостак, майстер спорту міжнародного класу, завоювала бронзову медаль. Це вже третя медаль Шостак з чемпіонатів Європи і світу в індивідуальних категоріях.

Діана Шостак
Діана Шостак

Також бронзові медалі в куміте завоювали Віктор Шевченко (кадети, -70 кг), Оксана Базелюк (юніори, -59 кг) та Юлія Палашевська (U21, -50 кг).

Як раніше повідомляв Знай.ua, збірна України з кікбоксингу WAKO завоювала дев'ять медалей на Чемпіонаті світу, який пройшов в Сараєво (Боснія і Герцеговина) 22-26 жовтня.

Золоті медалі ЧС завоювали Олександр Українець (К-1, до 67 кг), Віталій Дубина (К-1, до 71 кг) та Роман Головатюк (К-1, від 91 кг).

Срібні нагороди завоювали Уляна Міщенко (лоу-кік, до 65 кг), Сергій Герасименко (К-1, до 57 кг) і Роман Щербатюк (К-1, до 91 кг).

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Бронзовими призерами стали Святослав Гасюк (лоу-кік, до 71 кг), Володимир Сметанін (лоу-кік, до 75 кг) і Павло Замятін (лайт-контакт, до 74 кг).

Таким чином, у загальному медальному заліку збірна України посіла четверте місце.

"Чудова робота наших тренерів призвела до прориву у розділі К1 - три золотих нагороди Чемпіонату світу. Вперше у нас такий результат.

Без зборів, без правильної медичної допомоги, без потужного тренувального процесу і підтримки державних органів та організацій такого результату ми б не досягнули", - коментує президент НФКУ Ольга Павленко.

Як повідомляв портал Знай.ua, дзюдоїстка Дарина Білодід завоювала золото турніру серії Великого шолома в Абу-Дабі.