Помер відомий радянський футболіст, майстер спорту СРСР Віталій Жилкін. Йому було 56 років.

Як повідомляє "Алтайська правда", Жилкін помер 28 жовтня в Барнаулі.

Віталій Жилкін був півзахисником молодіжної збірної СРСР, виступав за клуби "Пахтакор" (Ташкент), "Зірка" (Джизак), "Сохибкор" (Халкабад), "Металург" (Алмалик), "Сельмашевец" (Чирчик), "Трактор" (Ташкент).

Грав у півзахисті та нападі.

В 90-ті виступав у чемпіонаті Угорщини.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Пізніше працював тренером "Динамо" (Барнаул) і "Трактора" (Ташкент), був у тренерському штабі "Океану" (Знахідка").

Як писав Знай.ua, легендарний футболіст, голкіпер "Порту" Ікер Касільяс повернувся до тренувань після пережитого інфаркту.
Про це Касільяс повідомив на своїй сторінці в Твіттері, опублікувавши фотографію з тренажерного залу.
"Робота триває", - написав Касільяс.

Нагадаємо, Ікер Касільяс був госпіталізований 1 травня прямо з тренування "Порту" через серцевий напад.
Касільяс дебютував на професійному рівні ще у 1999 році. Протягом 16-ти сезонів Касияльс виступав за мадридський "Реал".

Як раніше повідомляв Знай.ua, 19-річний захисник "Манчестер Юнайтед" Макс Тейлор переміг рак, і вже відновив тренування з командою U-23.

Лікарі вчасно виявили хворобу і провели успішний курс хіміотерапії. Відновлення зайняло 11 місяців.

"Я відчуваю себе дуже гордим і щасливим, що повернувся на поле і тепер перебуваю поруч зі своїми товаришами по команді та друзями.

Без неоціненної підтримки моєї сім'ї, товаришів по команді і, звичайно, медсестер і лікарів, моє повернення до навчання на цьому етапі було б неможливим.

Я хочу подякувати всьому медичному та спортивному персоналу клубу, з яким я працював протягом всієї моєї реабілітації", - передає слова Тейлора Sky Sports.

На своїй сторінці в Instagram футболіст написав, що щасливий приступити до тренувань.

Як повідомляв портал Знай.ua, колишній футболіст збірної Нігерії олімпійський чемпіон Айзек Проміс помер від серцевого нападу.