Головний тренер київського "Динамо" Олексій Михайличенко зіткнувся з проблемою в команді.

Він підтримував придбання нападника Франа Соля, і тепер змушений ставити його на ігри.

Фран Соль
Фран Соль

Про це заявив журналіст "2+2" Ігор Циганик.

"Поява Соля в "Динамо" була дуже тривалою. Коли вперше про нього говорили, то розповідали, що він не підходить. Приїжджали агенти, просили великі гроші. І ця історія тривала протягом півтора місяця. Агенти Соля зменшували ціну, намагалися дотиснути Суркіса. У якийсь момент президент зробив опитування серед селекціонерів і Михайличенко, який в той момент був спортивним директором, висловився за Соля. І тепер Олексій Олександрович змушений нести відповідальність за своє рішення. Михайличенко змушений ставити Франа. Давати йому можливість грати.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Перша причина: ніхто не наважиться сказати, що він взагалі не підходить "Динамо". Друга причина - Франа потрібно буде коли-небудь продавати. Якщо він не покаже хоч якусь статистику, інтерес покупців впаде", - вважає Циганик.

Початок - 19:30 за київським часом.

У прямому ефірі матч Динамо - Шахтар покаже телеканал 2+2.

Головним арбітром призначений Віктор Копієвський (Кропивницький).

Прогнози букмекерів на матч Динамо - Шахтар:

За прогнозами букмекерів, фаворитом цієї зустрічі є "Шахтар".

Так, на перемогу "гірників" приймають ставки з коефіцієнтом 1,87, а на успіх киян - 4,1. Нічия оцінюється в 3,70.

Відзначимо, що "Динамо" і "Шахтар" зустрічалися у Кубку України 15 разів. Кияни чотири рази перемагали свого суперника в основний час і один раз - в серії пенальті. "Шахтар" 8 разів перемагали в основний час, 1 - в додатковий, і 1 - у серії пенальті.

Орієнтовні склади:

"Динамо": Бущан - Кендзьора, Попов, Шабанов, Миколенко - Сидорчук, Де Пена, Шепелєв - Циганков, Вербич, Бесєдін

"Шахтар": Пятов - Ізмаїлі, Кривцов, Матвієнко, Болбат - Степаненко, Коваленко, Тайсон, Марлос, Коноплянка - Жуніор Мораєс

Як писав портал Знай.uа, збірна України перемогла Португалію і достроково вийшла до Євро-2020.