Захисник київського "Динамо" Денис Попов прокоментував перемогу над "Шахтарем" в рамках 1/8 фіналу Кубка України.
За словами Попова, він забив переможний гол у стилі Серхіо Рамоса, захисника і капітана клубу "Реал Мадрид".
"Динамо" обіграло "Шахтар" в Кубку України
"Динамо" обіграло "Шахтар" в Кубку України
"Емоції? Не можу зараз їх описати. Радий, що забив і допоміг рідному клубу. Ми виграли - це найголовніше. Думаю, хлопці втомилися. Я теж дуже втомився. Можу сказати по собі. Для мене це був дуже важкий матч у фізичному плані. А на початку - і в психологічному. Не думав, що будемо грати 120 хвилин. Але так вийшло. Пенальті ми не тренували. Готувалися як завжди, як до чергового матчу.
Я забив у стилі Рамоса? Так, саме в його стилі (посміхається). Не намагаюся бути на нього схожим, але мені подобається цей гравець. Він капітан і лідер своєї команди. Мені до нього дуже далеко, але нас не можна порівнювати.
Я дуже хотів забити і в попередніх матчах, але не виходило. Сьогодні шукав моменти, але не міг зустрітися з м'ячем. А потім відчув, куди треба бігти. Не вважаю себе героєм. Сьогодні всі були героями", - сказав Попов в інтерв'ю FootballHub.
Відзначимо, що "Шахтар" вперше за десять років не зіграє у фіналі Кубка України.
Нагадаємо, матч пройшов на НСК "Олімпійський" в Києві, та завершився з рахунком 2:1.

Динамо - Шахтар 2:1
Голи: Сидорчук, 22, Попов, 109 - Степаненко, 90+2

Матч стартував о 19:30 за київським часом. Це вже третя дуель київського і донецького клубів в поточному сезоні.

На 22-й хвилині зустрічі капітан Динамо Сергій Сидорчук відкрив рахунок в матчі прекрасним далеким ударом, відправивши м'яч по шаленій траєкторії в дев'ятку воріт Пятова.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На 89-й хвилині матчу півзахисник "Динамо" Володимир Шепелєв отримав пряму червону картку за фол в центрі поля.

На 90 + 2-й хвилині перед фінальним свистком Шахтар вирівняв становище. Точним ударом відзначився Тарас Степаненко та зумів перевести гру в овертайм.

На 95-й хвилині Степаненко отримав другу жовту картку і залишив поле.

На 112-й хвилині Денис Попов забив головою після подачі з кутового.

Донецький клуб так і не зміг відігратися і покинув розіграш Кубку України. Варто зазначити, що вперше в історії динамівці змогли обіграти в Кубку України не в фінальному матчі свого головного суперника.

Як писав портал Знай.uа, тренер "Шахтаря" прокоментував поразку від "Динамо".