Легендарний аргентинський футболіст Дієго Марадона, колишній головний тренер збірної Аргентини, заговорив про смерть і свій спадок.

Так, за словами Марадони, він збирається пожертвувати все, що заробив за своє життя.

"Я сплю спокійно, бо працюю. Коли ви стаєте старше, люди більше турбуються про те, що ви збираєтеся залишити після себе, ніж про те, що ви робите. І я кажу всім, що я не залишаю їм нічого. Я збираюся все пожертвувати. Все, що я заробив за своє життя, я збираюся пожертвувати. Поки що я цілком здоровий, навіть дуже здоровий", - заявив Марадона.

Нагадаємо, зараз 59-річний Марадона працює головним тренером аргентинської команди "Химназия Ла Плата" і в минулому довго боровся з алкоголізмом та залежністю від наркотиків.

Як писав Знай.ua, Марадону заарештували в аеропорту Буенос-Айреса за скаргою, поданою його колишньою дівчиною Росіо Оліфою.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Дієго Марадона
Дієго Марадона

Як повідомляє ole.com.ar, Марадона зміг покинути аеропорт тільки після того, як туди прибув його адвокат.

"Вже в Буенос-Айресі по дорозі додому з моїм другом Матіасом Морлою. Вітаю усіх", - написав Марадона на своїй сторінці в Facebook.

Дієго Марадона з Матіасом Морлою
Дієго Марадона з Матіасом Морлою

Як повідомляв портал Знай.ua, Дієго Марадона може очолити клуб аргентинської суперліги.