У четвер, 7 листопада, "Динамо Київ" грає в Данії проти "Копенгагена". Це вже четверта зустріч для киян у груповому етапі поточної Ліги Європи.

Гра відбудеться на стадіоні Telia Parken. Телетрансляцію матчу можна подивитися на Футбол 1. У Росії гру покаже телеканал Матч! Футбол 1.

Копенгаген: Юнссон - захисники - Варела, Папаяннопулос, Нельссон, Бенгтссон - півзахисники - Стаге, Зека, Фішер - атака - Сантос, Сотіріу, Фальк.

На запасі у Столе Сольбаккена: Грютебуст, Томсен, Дарамі, Бьель, Бартолец, Бендтнер, Хара.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Динамо: Бущан - захисники - Кендзьора, Попов, Шабанов, Миколенко - півзахисники - Караваєв, Сидорчук, Шепелєв - атака Циганков, Бесєдін, Вербич.

В резерві Олексія Михайличенка: Кучерук, Соль, Шапаренко, Де Пена, Гармаш, Ж. Родрігес, Буяльський.

"Звичайно, ми розбирали київський матч з "Копенгагеном" (1:1). Можна знайти якусь одну причину того, що ми не перемогли. Швидкий гол, звичайно, вплинув на хід гри, додав "Копенгагену" більше впевненості. Ми, напевно, не були готові до такого старту зустрічі. Але я не відмовляюся від своїх слів про те, що ми дозволили "Копенгагену" зіграти в свій футбол. Постараємося це виправити", - сказав перед зустріччю тренер "Динамо" Олексій Михайличенко.

Нагадаємо, що Ярослав Ракицький підтвердив завершення кар'єри в збірній України.

Як повідомляв портал Знай.uа, названо найкращого і найгіршого гравців матчу "Шахтар" - "Динамо Загреб".

Також портал Знай.uа писав, що на перемогу "Копенгагена" приймають ставки з коефіцієнтом 2,50, а на перемогу "Динамо" - 3,05. Нічия оцінюється в 3,20.