У Сполучених Штатах Америки, в місті-казино Лас-Вегасі на відомій арені MGM Grand пройшов яскравий бій за звання чемпіона світу за версією WBC.

Американцеві Деонтею Вайлдеру вдалося захистити титул чемпіона світу за версією WBC у поєдинку проти кубинця Луїса Ортіса, якого публіка прозвала "Кінг Конг". Бій завершився у сьомому раунді нокаутом. Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

Вайлдер – Ортіс, bigmir
Вайлдер – Ортіс, bigmir

Варто зазначити, що кубинець Ортіс здивував багатьох, захопивши ініціативу у поєдинку, а Уайлдер виглядав невпевнено і на момент зупинки бою програвав за очками. Тим не менш він підтвердив, що на даний момент володіє найпотужнішим ударом у хевівейті, і у 10-й раз захистив пояс WBC, який раніше належав Віталію Кличку.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, Гвоздик заявив, що хоче повернути свій титул: "Его і у мене присутня".

Як повідомляв Знай.uа Ломаченко анонсував повернення до рингу: фото.

Знай.uа писав, постол — Рамірес: названо дату та місце бою.