У колишнього гравця збірної України та львівських "Карпат" Артема Федецького є всі якості сучасного українського політика.
Про це заявив екс-віце-президент "Карпат" Олег Смалійчук.
"Федецький був би хорошим політиком - 100%. Не доводиться сумніватися, навіть готовий поставити ставку. У нього є все: від камери поганою мітлою не відженеш, селфі на тлі АТО, любить гроші. За гроші, за суму в контракті, будь-яку емблему поцілує, хоч дупу намалюй.
Весь стандартний набір нашого сучасного політика. Кажуть, буде у нас слуга народу, якого ми заслужили", - заявив Смалиійчук.

Як писав Знай.ua, Артем Федецький розповів, як президент України Володимир Зеленський особисто запросив його в партію "Слуга народу".

Футболіст запевнив, що програш на парламентських виборах "сприйняв як належне".

"Це можна порівняти зі спортом: потрібно перемагати, вигравати і досягати своєї мети. Не звик програвати, неприємно, але думаю це тільки початок у такому непростому шляху. Знаю, що можу бути корисний українцям, бачив їхні проблеми", - заявив Федецький.

За його словами, Зеленський особисто подзвонив йому з пропозицією долучитись до команди Зе.

"Я готовий був продовжувати грати, у мене ще діяв контракт з "Карпатами". Також запрошували у "Волинь". Але в один з вечорів, перебуваючи у відпустці в Луцьку, пролунав дзвінок, який змінив багато чого в моєму житті. Це був особистий дзвінок від президента Володимира Зеленського, з яким ми знайомі більше восьми років, і у нас склалися за цей період дружні стосунки. Це було його запрошення бути в команді Зе.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Він поставив дві умови - чесність і порядність. Я знаю тебе таким, і шукаю таких людей, - було сказано мені. Наш президент - молодець. Старається, підняв планку. Одна з перемог його команди - звільнення наших героїв, які, нарешті, повернулися на батьківщину", - розказав футболіст.

Як повідомляв портал Знай.ua, перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла про ставлення до політики.