Словенський баскетболіст “Даллас Меверікс” Лука Дончіч знов увійшов в історію Національної Баскетбольної Асоціації, повідомляє газета “Сегодня”.

Як повідомляється, у грі між “Меверікс” та “Детройт Пістонз”, яка проходила в мексиканській столиці Мехіко, Дончіч набрав 41 очко, зробив 12 підборів та 11 передач. Таким чином словенець став першим в історії матчів НБА за межами США та Канади автором тріпл-даблу — двозначної кількості трьох з п’яти основних індивідуальних показників за гру. У підсумку зустрічі “Меверікс” здобули перемогу з рахунком 122:111.

Також Дончіч став першим гравцем НБА молодше 21 року, який оформив два “тріпл-дабли”, набираючи не менш, ніж 40 очок.

Нагадуємо, що українець Олексій Лень вчора став найкращим гравцем в матчі між своїми “Атланта Хоукс” та “Чикаго Буллс”, який завершився з рахунком 102:136.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, українки здобули важливу перемогу на ЧС з баскетболу в Китаї.

Як повідомляв портал Знай.ua, українець Михайлюк здивував результатом в НБА.