В Мальме (Швеція) вандали спиляли статую колишнього форварда "Лос-Анджелес Гелаксі" Златана Ібрагімовича.

Як повідомляє tribuna.com, пам'ятник обрізали вночі 5 січня. Статую обрізали біля ніг, і вона впала на бік на огорожу. При цьому на голову пам'ятника натягнули чорний светр з жовтим написом "Швеція".

Крім того, біля скульптури написали "Прибрати".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Поліція класифікує те, що трапилося як вандалізм.

Нагадаємо, що ця статуя вже кілька разів піддавалася вандалізму після того, як Ібрагімович, вихованець "Мальме", став співвласником клубу "Хаммарбю" - головного суперника його рідного клубу.

Як писав Знай.ua, 22 грудня статуї обрізали ніс.

Статуя Златана Ібрагімовича
Статуя Златана Ібрагімовича
Акт вандалізму стався через оголошення про фінансування Ібрагімовичем конкурента "Мальме" в чемпіонаті Швеції - клубу "Хаммербі". Футболіст купив 25% клубу.
Статую вже обливали фарбою і підпалювали. Художник статуї Пітер Лінде закликав людей припинити вандалізм.
Златан Ирагимович народився в місті Мальме і є вихованцем однойменного клубу, саме в цій команді Златан дебютував в якості професійного футболіста.
Златан Ібрагімович покинув "Лос-Анджелес Гелаксі". За клуб він провів 53 матчі, забив 52 м'ячі і зробив 17 результативних передач.

Як писав Знай.ua, Златан Ібрагімович заінтригував шанувальників відеозверненням, де повідомив, що повертається в Іспанію.

Як повідомляв портал Знай.ua, Златан Ібрагімович став найбільш високооплачуваним футболістом в історії MLS (Головної футбольної ліги).